Låna 2000 kr snabbt

Ibland behöver man snabbt låna 2000 utan UC och då ska du titta efter lån med utbetalning och svar direkt. Att låna pengar utan en kreditupplysning hos UC kan vara precis det du behöver under vissa omständigheter. Här hittar du alla långivare som erbjuder 2000 kr i smslån med direkt utbetalning. Identifiera dig med BankID och få lån trots betalningsanmärkning.

Jämför 6 olika lån om 2000 kr

Faktaruta om Northmill
Northmill
Belopp
1 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
6,05 - 27,41 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
20 år
Faktaruta om Saldo
Saldo
Belopp
1 000 - 20 000 kr
Löptid
1 - 5 mån
Effektiv ränta
39,60 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Credifi
Credifi
Belopp
2 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
129,59 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Klara lån
Klara lån
Belopp
2 000 - 150 000 kr
Löptid
1 - 8 år
Effektiv ränta
8,57 - 236,00 %
Anslutna banker
10
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Ferratum
Ferratum
Belopp
1 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
48,93 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
21 år
Faktaruta om Lumify
Lumify
Belopp
2 000 - 70 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
129,59 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Sidan innehåller annonslänkar

Smslån 2000 direkt utan UC

Det är ganska vanligt att leta efter smslån på 2000 kr med direkt utbetalning. Det kan vara en dyrare räkning som måste betalas, bilen som måste in på service eller någon annan oväntad utgift som dykt upp. Då behöver man snabbt pengar in på kontot och ett lån på 2000 kr kommer då väl till pass.

Då beloppet på lånet är hyfsat lågt så finns det många långivare som kan låna 2000 kr direkt utan något krav på säkerhet. Till skillnad från stora lån, som när man köper bostad, behövs inget pantsättas när man lånar så här lite. Det räcker att du har betalningsförmågan att betala tillbaka lånet för att du ska få låna.

Alla smslån på 2000 kr är utan UC, det betyder inte att lånet är utan kreditupplysning, bara att ett annat företag än Upplysningscentralen gör den kollen. Eftersom ingen kreditupplysning hos UC görs så syns inte den heller i deras register.

För att snabbt och enkelt låna 2000 kr behöver bara följande grundkrav vara uppfyllda:

  • Du behöver vara minst 18 år gammal (vissa långivare kräver att du är 20 eller 21 år)
  • Du ska ha svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Kunna verifiera dig och signera avtal med BankID.
  • Ha en deklarerad inkomst

Låna 2000 snabbt utan UC med betalningsanmärkning

Även om du har en betalningsanmärkning eller låg kreditvärdighet så finns det goda möjligheter att få låna 2000 kr. Man vänder sig då till en långivare utan UC eftersom det främst är dem som accepterar just det. Det rekommenderas för alla som har svårt att få lån eftersom dessa aktörer beviljar flest låneansökningar.

Vi har på Kreditium 20 st. långivare som erbjuder dig ta ett lån utan UC. Vill du låna med betalningsanmärkning så kan du göra det hos 12 aktörer.

Trots att långivare använder kreditprövning, finns det flera goda möjligheter för dig att direkt låna 2000 snabbt trots anmärkningar. Däremot finns det inte några kredit- eller långivare som idag ger dig smslån på 2000 kr med skuldsaldo hos Kronofogden. Det är endast betalningsanmärkning som långivare godtar.

Anmärkningarna behöver dock oftast vara mer än 6 månader gamla. Vissa låneföretag godkänner någon enstaka betalningsanmärkning, andra kan godkänna flera stycken. Det viktigaste är att din ekonomi är i bättre skick nu än vid tidpunkten du fick din anmärkningar. Även orsaken till anmärkningen kan påverka.

Går det att ta ett smslån på 2000 kr utan kreditupplysning?

Det är inte möjligt att ta ett smslån på 2000 utan att det sker en kreditupplysning. Om upplysningen inte sker hos UC (Upplysningscentralen), så använder långivaren Creditsafe, Bisnode eller något annat företags som gör kreditupplysningar på privatpersoner.

Fördelen med att ansöka om lån med alternativa kreditupplysningsföretag är att det inte kommer att belasta ditt UC-register. Alla gånger ett företag gör en kreditupplysning syns nämligen i registerutdraget. Även om inte själva upplysningen syns i registret är det viktigt att vara medveten att om du sen tar ett lån så kommer skulden att synas vid en kreditupplysning, oavsett vilket upplysningsföretag som gjorde kreditkollen.

Vid lån med andra kreditupplysningsföretag har du också möjligheten att låna pengarna snabbt och få lånet utbetalt mycket fortare.

Låna 2000 kr med BankID

När man tar ett snabblån på 2000 kr så används nästan alltid BankID, både när du gör ansökningen och sen för att acceptera själva lånet. Det är ett smidigt och säkert sätt att snabbt ansöka om lån.

Tack vare BankID finns möjligheten både att få besked direkt och sen snabb utbetalning. Det förenklar processen väldigt mycket då din identitet blir bekräftad med en gång.

När du jämför lån på 2000 kr och vill ha snabb utbetalning så titta efter vilka banker som långivaren samarbetar med och välj en långivare som samarbetar med samma bank där du har konto hos, på så sätt finns möjligheten att få utbetalning inom bara 10 - 15 minuter under långivarens kundtjänsts öppettider. Ferratum betalar t.ex. ut lånet inom några minuter till SEB, Handelsbanken, Nordea och Swedbank.

Om det snabblånet som du väljer samarbetar med Trustly finns möjligheten till direktutbetalning till alla svenska banker. Även här räcker det med identifikation via BankID för att godkänna lån och välja bankkonto dit du vill ha pengarna.

Räntefria smslån under första månaden

Att låna 2000 kr ska inte behöva vara någon krånglig process. Ett smslån kan dessutom också fås direkt med en räntefri period, ifall du är ny kund. Exempelvis så är första månaden räntefri hos Profilkredit och Loanstep erbjuder faktiskt gratis lån upp till 5 000 kr.

Du har även möjligheten att utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar, avbryter du lånet så betalar du bara tillbaka lånesumman plus räntan hittills så är lånet sen avslutat. Eventuella avgifter måste låneföretaget betala tillbaka till dig.

Låna mer eller mindre: 1000 kr, 3000 kr, 4000 kr, 5000 kr, 6000 kr

Bästa lånen om 2 000 kr 2022

Vanliga frågor om Låna 2000 kr

Ja, titta efter långivare som erbjuder dig 2000 kr med direkt utbetalning. Pengarna betalar man vanligtvis ut under kundservice öppettider. Det går dessutom ännu snabbare om du och långivaren har konto hos samma bank.
Alla lån är utan UC, förutom Euroloan och Credento. Lån- och kreditgivarna använder sig då istället av Bisnode eller Creditsafe.
Ja, vi listar 12 långivare som erbjuder dig att låna med betalningsanmärkning.
Nej, det sker alltid en kreditupplysning. Antingen hos UC eller hos andra kreditupplysningsföretag som Bisnode eller Creditsafe.
Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Senast uppdaterad 11/30/2022

Mattias är ansvarig utgivare på Kreditium.se sedan 2019. Mattias har en bakgrund inom kundservice på en av Sveriges storbanker och en högskoleutbildning inom ekonomi.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.