Allmänna villkor

Om tjänsten

Kreditium.se är en kostnadsfri tjänst som hjälper användare jämföra olika typer av lån och långivare. Eftersom tjänsten är helt kostnadsfri för användaren kan denne aldrig krävas på någon form av kostnader eller någon form av ersättning. Vi arbetar helt fristående och styrs alltså inte av några långivare. Vi är heller inte på något sätt involverade i de långivares företagsverksamhet som vi listar på webbsidan.

För att kunna låna pengar i Sverige är det enligt lag ett krav på att du är över 18 år. Notera att kreditbolag kan kräva en högre åldersgräns än 18 år för att bevilja lån.

Vårt ansvar

Kreditium.se står helt utanför avtalet mellan långivare och låntagare och tar därför inget ansvar för skador, skulder eller konflikter som eventuellt kan uppstå mellan långivare och låntagare. Inget ansvar tas heller för bedrägerier men kan rekommendera åtgärder och vägleda för att lösa eventuella konflikter och problem. Vi ansvarar endast för det innehåll som finns och publiceras på Kreditium.se

Hantering av personuppgifter

Du kan inte ansöka om lån via vår webbsida, därför samlar vi på Kreditium inte in personuppgifter från dig som användare förutom den e-postadress du angivit om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Kontakta istället företaget där du gjort en ansökan om du har frågor om ditt lån eller dina personuppgifter.

Eventuella ändringar av villkor

Kreditium.se kan komma att ändra gällande villkor i efterhand. Om så sker kommer detta uppdateras på denna sida. Kontakta oss om du har frågor gällande Kreditium.se och vår tjänst

Kreditium.se

Compary AB

Stora Badhusgatan 18

411 21 Göteborg

E-post: info@kreditium.se

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.