Läs mer omBank Norwegian
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 21.93%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omEasyliving
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 13.95%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 195 kr


Läs mer omre:member flex
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.74% - 24.74%
Räntefritt Upp till 8 veckor
Årsavgift 0 kr


Läs mer omOKQ8 VISA
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omKomplett Mastercard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 24.2%
Räntefritt Upp till 50 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omEverydaycard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.80%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omShell Mastercard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 18%
Räntefritt 1 månad
Årsavgift 0 kr


Läs mer omCircle K Mastercard
Maxkredit 200 000 kr
Ränta 15%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omMoreGolf Mastercard
Maxkredit 160 000 kr
Ränta 15.39%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift


Läs mer omPreem Mastercard
Maxkredit 60 000 kr
Ränta 16.85% - 21.28%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 0 kr


Vilket är det bästa bensinkortet?

Att hitta ett det perfekta och bästa bensinkortet är inte alltid enkelt. Därför skiljer sig det en del mellan alla olika bensinkort ute på marknaden. De flesta kedjor, exempelvis OKQ8, Preem och Shell har faktiskt egna tankkort – alla med olika erbjudanden och förmåner som cashback på köp, rabatt på diesel och bensin och andra fördelar. Inte är det ovanligt att många väljer att säga ”tankkort”, ”dieselkort”, ”drivmedelskort” eller liknande men vi håller oss till bensinkort då detta är branschstandard. Men för att vi på Kreditium ska kunna hjälpa dig hitta ett tankkort som passar just dig och dina förutsättningar så skulle vi behöva titta på några saker: ränta, avgift, rabatt och erbjudande. Du behöver helt enkelt jämföra!

Då har du användning av ett kreditkort som tankkort

Kör du bil dagligen och kanske till och med pendlar långa sträckor är ett bensinkort mycket bra. Kanske är det så att du pendlar och inte fått ett tankkort av ditt företag utan måste göra utlägg? Då är drivmedelskort i form av kreditkort perfekt. Du betalar helt enkelt tillbaka så fort ditt utlägg är inbetalt. Att du dessutom kan kamma hem en bättre cashback på detta är ju minst sagt en win-win med bensinkort för jobbets räkning.

Rabatt, bonus, cashback och bästa förmånerna

Är du ute efter ett kort där du vill maximera antalet förmåner och få så höga bonusar, rabatt och cashback som möjligt? Då ska du kolla igenom Kreditiums lista och jämföra de bästa korten utifrån bonusnivån. Preem är ett bolag som tillhandahåller kort för deras drivmedel, ett drivmedelskort. Andra bensinkort har bra rabatt i form av bonusar på bensinköp, men även köp i butiker för dagligvaruhandel.
Tankkort och bensinkort

Återbetalning och räntor i bensinkort

Kanske är det viktigt för dig att kunna ha möjlighet till delbetalning till låg ränta. Då ska du ta dig en titt på de avgifter och räntor som är viktiga att jämföra. Vissa kort på marknaden kan faktiskt erbjuda bensinkort med räntefria dagar och ibland till och med avbetalningsfria månader.

Bra att veta om tankkort

  • Ränta som vi anger är den ränta som uppstår på utnyttjad kredit om inte hela fakturan betalas på förfallodag. Väljer du att delbetala fakturan tillkommer alltså en räntekostnad. Räntan som vi anger är alltid den nominella räntan.
  • Kredit är den summa du maximalt kan utnyttja på ditt kort. Beroende på din kreditvärdighet som kollas upp via upplysning via ex Bisnode, Creditsafe eller UC kan du få bensinkort med alltifrån 5000 kr i kredit upp till flera hundra tusen.
  • Räntefritt innebär att du under en period, exempelvis x antal dagar eller x antal månader kan få din kredit helt utan ränta.
  • Årskostnad är en avgift som kan läggas på fakturan en gång per år. Vad gäller nischade tankkort så sker detta sällan.
Top