Låna 1500 kr snabbt

Ibland behöver man låna 1500 kr snabbt, kanske till och med utbetalning samma dag. Då är det bästa alternativet snabblån eller smslån. Du kan oftast låna utan att det görs någon UC, och pengar beviljas och betalas ut samma dag. Många långivare har dessutom avtal med storbanker. Det leder till att du kan få en direktutbetalning på lån från 1500 kr till banker såsom Swedbank, SEB och Handelsbanken även på helger. Det ända du behöver göra är att signera och godkänna ditt lån med BankID.

Kan man låna 1 500 kr utan uc?
Vad är räntan för ett lån på 1 500 kr?
Ferratum

Bästa lånet på 1500 kr i juli 2024

Belopp 1 000 - 40 000 kr
Löptid 3 mån - 8 år
Effektiv ränta 54,05 %

Här kan du låna 1 500 kr snabbt och utan att det tas någon kreditslagning hos uc. Genom Ferratum kan du som annars har svårt att få ett lån bli beviljat, då de bland annat godtar betalningsanmärkningar.

Ansök nu Få skräddarsydda låneförslag

Jämför 4 snabba lån om 1500 kr

Lånebelopp
kr
Filtrera
1
Visar 4 av 4 lån
Vi hittade inga lån med din sökning.
ViaConto
Jämför
ViaConto
Belopp
1 000 - 20 000 kr
Löptid
3 mån - 2 år
Effektiv ränta
263,43 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Ferratum
Jämför
Ferratum
Belopp
1 000 - 40 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
54,05 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
21 år
Northmill
Jämför
Northmill
Belopp
1 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
9,22 - 32,47 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Nej
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
GF Money
Jämför
GF Money
Belopp
1 000 - 30 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
53,12 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Sidan innehåller annonslänkar

Majoriteten av långivarna som vi recenserat på Kreditium.se ger oss provision för varje skickad kund vilket ger oss möjligheten att bedriva en kostnadsfri tjänst. Listans ordning påverkas av provisionen vi får från kreditgivarna men påverkar aldrig vår betygsättning eller den information vi presenterar i våra recensioner. Vår åsikt är och kommer alltid förbli vår egen.

Statistik

För att hjälpa dig att fatta rätt beslut finns här en sammanställning av långivarnas egenskaper.
Lägsta lånebelopp 1 000,00 kr
Högsta lånebelopp 50 000,00 kr
Genomsnittlig frånränta 33,80 %
Genomsnittlig tillränta 38,30 %
Genomsnittlig uppläggningsavgift 170,00 kr
Genomsnittlig administrationsavgift 109,75 kr
Direktutbetalning 4 långivare (100,00 %) erbjuder direktutbetalning
Direktutbetalning dygnet runt 0 långivare (0,00 %) erbjuder direktutbetalning dygnet runt
Utan UC 3 långivare (75,00 %) använder inte kreditupplysningar från UC
Betalningsanmärkningar 3 långivare (75,00 %) accepterar betalningsanmärkningar
Unga lånetagare 3 långivare (75,00 %) accepterar låntagare under 20 år

Jämför långivarnas data

Här kan du jämföra långivarnas räntor, lånebelopp, löptid med mera, och se hur det står sig mot varandra.
ViaConto
43,50 %
Ferratum
43,99 %
Northmill
7,90 % 25,90 %
GF Money
39,80 %

Låna 1500 med betalningsanmärkningar utan uc

Om du är i behov av att låna 1500 kr snabbt finns det goda möjligheter att få ett lån beviljat även med betalningsanmärkningar. För att hitta långivare som accepterar ansökningar från personer med betalningsanmärkningar gäller det att välja den typen av lån som kallas för snabblån eller smslån.

Fördelen med den här typen av sms lån på 1500 utan uc är att man ofta använder sig av Creditsafe eller Bisnode för att göra en kreditupplysning. Kort sagt; du slipper ytterligare en UC. Din kreditprövning syns inte i deras register.

Lånet passar om det ekar tomt på bankkontot men en mindre nödvändig utgift har uppstått. Kanske behöver du pengar för att reparera ett kylskåp, köpa den sista julklappen eller betala en dyr mobilräkning. Oavsett anledning kan ett lån på 1500 kr lösa ett tillfälligt ekonomiskt problem.

Tänk på att även om lånet är på en liten summa så kan räntan bli hög. Se till att du betalar tillbaka lånet så snabbt som möjligt så behöver det i rena kronor inte bli speciellt dyrt.

Låna 1 500 kr utan uc

Krav för att få låna 1500 kr:

  • Minst 18 år gammal
  • Vara svensk medborgare folkbokförd i Sverige
  • Ha ett svenskt bankkonto och kunna signera med BankID
  • Bli godkänd på den kreditprövningen som görs
  • Ha någon form av inkomst (även om den är låg eller oregelbunden)

Sms lån på 1500 kr med direkt utbetalning

När man lånar 1500 kr vill man oftast inte vänta på att få lånet utbetalt. Det behövs sällan när man tar ett snabblån eller sms lån på 1500 kr, utan man får i regel pengarna in på kontot direkt. Långivaren kan då direkt föra över lånesumman till ditt svenska bankkonto så att det sen är fritt fram för dig att använda dig av pengarna som du vill.

Så snart du har ansökt och fått ditt lån beviljat kan du enkelt signera skuldebrevet med BankID. Att du signerar ett skuldebrev innebär att du godkänner lånet och lånevillkoren. När detta har skett kan långivaren gå vidare med processen och påbörja utbetalningen.

Då många långivare har avtal med de svenska storbankerna så möjliggör detta direkt utbetalning. Direktutbetalning innebär att pengarna går direkt in på ditt konto på bara några sekunder. Det gäller för många stora banker som exempelvis Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.

Om långivaren dessutom använder sig av något som heter "Trustly" så kan långivaren betala ut ditt lån dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta är en betaltjänst som möjliggör snabba utbetalningar oavsett bank.

Låna 1500 kr räntefritt

Även om det rör sig om en mindre summa att låna 1500 kr så vill du givetvis betala så låg ränta som möjligt. Med smslån och snabblån kan du få allt ifrån 14 dagar räntefritt, upp till en månad räntefritt. I vissa fall kanske till och med mer. Det är perfekt för dig som snabbt behöver pengar. Men också om du vet att du inom en kort tid kommer kunna betala tillbaka lånet. Du får då på så sätt ett gratis sms lån, helt utan ränta och avgifter.

Se bara till så att du betalar tillbaka hela lånesumman inom den räntefria perioden, annars kommer du få börja betala ränta på lånet.

En långivare som fokuserar på just gratis sms lån är Loanstep. Hos dem kan du låna upp till 5 000 kronor utan UC och då dessutom helt gratis, förutsatt att du återbetalar hela lånet inom 14 dagar.

Låna 1500 kr snabbt utan inkomst

Eftersom att du ska låna 1500 kr utan UC och att summan är så pass låg, finns det även möjlighet att hitta långivare som beviljar lån även utan deklarerad inkomst. Det innebär att du idag kan få ett lån beviljat utan UC och utan inkomst. Dessutom kommer pengarna bli utbetalda på kontot samma dag.

Det vanliga är dock att långivare ställer någon krav på inkomst, men den behöver varken vara hög eller regelbunden. Har du en deklarerad inkomst (som syns i deklarationen) på ca 100 000 kr (motsvarar 8 333 kr/månaden brutto) så brukar det inte vara några problem att få låna. Så även du som har låg inkomst eller ströjobbar kan få låna pengar.

Vanliga frågor om låna 1500 kr

Det sker alltid en kreditupplysning hos antingen UC (Upplysningscentralen), Creditsafe eller Bisnode.

Pengarna betalar kredit- och långivarna ut inom 0 - 3 bankdagar. Har både du och långivaren ett bankkonto hos samma bank, så går det att få pengar utbetalda direkt inom 15 minuter.

Ja, långivare som Ferratum, Lumify och Meddelandlån erbjuder dig att låna första månaden helt räntefritt. Kika in här på Kreditium för att ta del av aktuella kampanjer om räntefria lån.

Ja, flera långivare erbjuder dig att låna 1500 kr trots betalningsanmärkning.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.