Kreditkort med lounge access och priority pass

Letar du efter ett kort som kan sätta lite extra guldkant på livet, och ge dig förmåner som Priority Pass och tillgång till lounger? Då ska du fortsätta läsa är. Vi kommer presentera de bästa kreditkorten som ger dig förmåner såsom lounge access. Det handlar alltså först och främst om så kallade premium kreditkort. De korten som gör livet lite lättare, och lyxigare.

Alternativ till kreditkort med lounge access

Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
19,99 %
Räntefria dagar
45 dagar
re:member flex
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
9,74 - 24,74 %
Räntefria dagar
56 dagar
Easyliving
Årsavgift
195 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
17,25 %
Räntefria dagar
56 dagar
Resurs Gold
Årsavgift
245 kr
Maxkredit
150 000 kr
Ränta
12,36 - 17,32 %
Räntefria dagar
60 dagar
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
18,90 %
Räntefria dagar
30 dagar

Bästa kreditkortet med lounge access

Revolut Metal kortet är inte kopplat till någon kredit, och fungerar som ett betalkort och har massor exklusiva förmåner. I Revolut Metal ingår förmåner såsom fri lounge access och concierge service. Dessutom får du även cashback på ditt kreditkort med lounge access. Slutligen är det även mycket enkelt att registrera sig för det ett Revolut Metal kort, 2 minuter och sedan är du klar. Det andra kortet vi vill lyfta är Supreme Card World MasterCard. Det här kreditkortet har alla de fördelar du kan önska från ett premiumkort. Dessutom är det ett av de mest prisvärda på marknaden. I kortet ingår en omfattande reseförsäkring. Även familjemedlemmar är dessutom inkluderade. Utöver detta ingår lounge key access, concierge service, räntefri delbetalning. Du får också en bonuspoäng per krona. Kortet kommer med upp till 150 000 kr i kredit och fri delbetalning med upp till 60 räntefria dagar.

Kreditkort med Priority Pass

Med Eurocard Platinum kreditkort får du ett medlemskap i Priority Pass som ger dig tillgång till drygt 1000 VIP-lounger runtom i världen. Vidare ingår dessutom concierge service. Du kan via den få hjälp med massor av olika saker, såsom bland annat bokning av restaurang och bokning av resor. Även enklare saker som exempelvis tips på lokala sevärdheter och evenemang ingår i servicen. Swedbank Mastercard Platinum är ett annat kreditkort vi rekommenderar. Även det kortet ger dig tillgång till lounger och du får också ett medlemskap i Priority Pass. Du får utöver det även bonus på shopping, heltäckande reseförsäkring och concierge service.

Även många av premiumkorten från American Express ger dig medlemskap i Priority Pass per automatik. Bland annat Amex Platinum samt Gold kommer med Priority Pass. Det finns alltså många kreditkort att välja på då Lounge Access är högt upp på listan över önskemål.

Fördelar med Priority Pass

Med Priority Pass kan du fly stressen en stund oavsett om reser i affärer eller nöje. Loungerna är avslappnande, uppkopplade miljöer där du både kan vila och arbeta och du hittar alltid både något att äta och dricka. Du kan dessutom alltid bjuda in vänner och familj till loungerna. Du har tillgång till över 1200 lounger i 500 städer världen över och antalet ökar hela tiden och de flesta har ett stort utbud av mat och drycker att välja mellan. Flygplatsen som erbjuder Priority Pass är bland annat Köpenhamns flygplats och Arlanda.

Vidare har de allra flesta lounger gratis Wi-Fi och du har alltid möjlighet att ladda dina enheter innan din resa. Med Priority Pass kan du även dra fördel av över 800 erbjudanden i restauranger, shopping och spa på flygplatserna. Det är därför ett kreditkort med lounge access lönar sig i längden. Speciellt om du reser ofta och gärna tar del av lite extra bekvämligheter medans du väntar på att få gå på planet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.