Trustly-lån

Trustly-lån ger dig möjligheten att få dina pengar snabbt. Vi rekommenderar att du ska ta lån med Trustly, eftersom överföringen sker direkt. Vidare finns det numera många långivare som erbjuder snabba utbetalningar av smslån med hjälp av betallösningen. Genom Trustly identifierar du dig direkt med ditt bankID, eller din bankdosa. Eftersom allt detta sker digitalt och det således inte krävs direkt kontakt med långivaren kan du få låna pengar direkt, dygnet runt. Dessutom innebär det att processen är mycket säker att använda. Sammanfattningsvis är alltså Trustly-lån det bästa alternativet för dig som vill ha pengarna snabbt och säkert in på kontot.

Alla lån du kan få genom Trustly 2024

Lånebelopp
kr
Filtrera
1
Visar 4 av 4 lån
Vi hittade inga lån med din sökning.
Lumify
Jämför
Lumify
Belopp
2 000 - 70 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
181,78 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Credifi
Jämför
Credifi
Belopp
2 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
181,78 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Fairlo
Jämför
Fairlo
Belopp
10 000 - 70 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
21,94 - 33,18 %
Uppläggningsavgift
0 kr
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
20 år
Binly Ny långivare
Jämför
Binly
Belopp
2 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
182,23 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Sidan innehåller annonslänkar

Majoriteten av långivarna som vi recenserat på Kreditium.se ger oss provision för varje skickad kund vilket ger oss möjligheten att bedriva en kostnadsfri tjänst. Listans ordning påverkas av provisionen vi får från kreditgivarna men påverkar aldrig vår betygsättning eller den information vi presenterar i våra recensioner. Vår åsikt är och kommer alltid förbli vår egen.

Statistik

För att hjälpa dig att fatta rätt beslut finns här en sammanställning av långivarnas egenskaper.
Lägsta lånebelopp 2 000,00 kr
Högsta lånebelopp 70 000,00 kr
Genomsnittlig frånränta 37,63 %
Genomsnittlig tillränta 39,88 %
Genomsnittlig uppläggningsavgift 761,25 kr
Genomsnittlig administrationsavgift 45,00 kr
Direktutbetalning 4 långivare (100,00 %) erbjuder direktutbetalning
Direktutbetalning dygnet runt 4 långivare (100,00 %) erbjuder direktutbetalning dygnet runt
Utan UC 4 långivare (100,00 %) använder inte kreditupplysningar från UC
Betalningsanmärkningar 1 långivare (25,00 %) accepterar betalningsanmärkningar
Unga lånetagare 3 långivare (75,00 %) accepterar låntagare under 20 år

Jämför långivarnas data

Här kan du jämföra långivarnas räntor, lånebelopp, löptid med mera, och se hur det står sig mot varandra.
Lumify
43,50 %
Credifi
43,50 %
Fairlo
20,00 % 29,00 %
Binly
43,50 %

Vad är Trustly?

Trustly (https://trustly.com/se/) är ett etablerat företag som erbjuder betalningslösningar på internet. Den stora fördelen med Trustly är att det är extremt säkert. Till skillnad från kreditkort och bankkort behöver du inte lämna någon information. Med Trustly blir det istället en direkt banköverföring som både är säker och snabb.

Tidigt märkte man att det fanns ett stort behov av enkla och snabba lån. Ibland räcker det dock inte att få lånet beviljat snabbt, du vill även ha pengarna direkt. Sedan 2020 och framåt har Trustly-lån blivit allt mer vanligt hos många långivare.

Eftersom Trustly erbjuder möjligheten att göra direktöverföringar till bankkonton gör det att även ditt lån kan komma in direkt på kontot. Allt du behöver göra är att identifiera dig med din bankdosa eller ditt mobila BankID. Eftersom du inte lämnar några kortuppgifter är det alltså dessutom väldigt säkert att använda. Vidare är alla stora banker kopplade till Trustly, vilket möjliggör direktutbetalning för de allra flesta.

Företaget bakom - Trustly Group AB - grundades 2008 i Sverige. Idag finns man över större delen av världen världen och hundratals miljoner användare använder sig av Trustly varje år. Totalt är över 6 000 banker anslutna och man har även samarbete med stora globala företag som Paypal, Facebook och eBay.

Trustly-lån vid akut behov

Ibland kan du behöva låna pengar akut, det är därför lånealternativ som snabblån och smslån har vuxit sig så stora och populära. Även Trustly underlättar vid akut behov av pengar då denna betaltjänsten ser till så att utbetalningen av lånet går riktigt snabbt.

Att ansöka om att låna pengar med Trustly är numera väldigt enkelt, smidigt och säkert. Du gör en ansökan hos långivaren direkt på hemsidan där du verifierar din identitet med BankID.

När ditt Trustly lån har blivit godkänt kan du få utbetalning direkt. Efter att du verifierat din identitet med e-leg så hämtar Trustly automatiskt ditt bankkonto som är kopplat till dig. Du kan på så sätt direkt få pengarna inbetalda till ditt konto.

Om man inte väljer lån med Trustly kan utbetalningar annars ta längre tid. "Vanliga" banköverföringar från långivaren till ditt bankkonto kan ta upp till 3 dagar, lite beroende på vilken bank du har och vilken veckodag eller tid på dygnet som du ansöker om. Det är därför Trustly-lån är så smidiga, när du tar ett smslån med Trustly, så kan du få dina pengardirekt så snart lånet blivit godkänt.

  • Direkt utbetalning till banker som SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken och Danske Bank.
  • Blixtsnabb utbetalning av ditt lån
  • Utbetalning dygnet runt, alla dagar i veckan (24 / 7).

Så här lånar du med Trustly

Direkt utbetalning av smslån dygnet runt med Trustly

Många långivare har idag ett samarbete med de svenska storbankerna som möjliggör direktutbetalningar. Har du bankkonto på exempelvis Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea eller Danske Bank kan du få ett så kallat Trustly-lån.

Processen för att låna med Trustly är enkel:

  1. Först väljer du någon av alla långivare som erbjuder direktutbetalningar av smslån här i vår jämförelse.
  2. Sedan gör du din låneansökan direkt på deras hemsida. Vanligtvis tar det inte mer än ett par minuter.
  3. När din ansökan är klar kommer du få besked om ditt lån blivit godkänt eller inte. Vanligtvis tar det inte mer än 24 timmar att behandla din ansökan. Ansöker du om smslån är beviljandegraden högre än för andra privatlån.
  4. Avslutningsvis godkänner du Trustly-lånet med hjälp av din bankdosa eller ditt mobila BankID. När du väljer utbetalning med Trustly så får du efter att du har identifierat dig välja vilket bankkonto dit du vill ha dina pengar utbetalda. Pengarna kommer sedan direkt in på ditt konto. Alltså en snabb utbetalning, som dessutom är väldigt säker att använda sig av.

Ta ett Trustly-lån direkt under semestern

Som nämnts tidigare kan du ibland behöva pengar direkt in på kontot. Ett exempel kan vara om du är på semester och vill låna pengar. Dels har du då inte möjligheten att gå till banken. Det är vid sådana tillfällen Trustly-lån är som bäst. Pengarna kommer direkt in på ditt konto, och det går lika snabbt som med Swish.

Alla våra svenska stora banker, såsom exempelvis Swedbank och Handelsbanken, erbjuder idag möjlighet till direktutbetalning genom många långivare. Med Trustly behöver du inte vänta på att det ska bli måndag och kundtjänst har öppnat igen.

Trustly-lån erbjuder dig en snabb direktutbetalning som fungerar alla dagar i veckan, dygnet runt. Även på kvällar och helgdagar kan du få pengarna direkt in på kontot.

Trustly-lån under helgen

Behöver du ett smslån med utbetalning på helgen är inte ett banklån aktuellt. Det är här Trustly-lån kommer in i bilden. Trustly erbjuder möjligheten till helglån, och dessutom direkt utbetalning även på lördag, söndag eller annan helgdag.

Du behöver inte heller gå till banken. Med Trustly-lån sker allt digitalt, direkt ifrån din mobil, surfplatta eller dator. Direkt efter att ditt lån blivit godkänt så kan du få pengarna insatta på ditt konto.

Finns det någon nackdel med ett Trustly lån?

Det finns ingen nackdel av att använda sig av Trustly-lån annat än att det är främst s.k. snabblån som använder sig av Trustly och därmed är räntan högre än vid vanliga privatlån. Även om snabbheten är något som de flesta tycker är positivt kan faktumet att det är så lätt att låna innebära att man inte tänker igenom vad det innebär att låna pengar utan agerar mer impulsivt.

Därför är det alltid viktigt att tänka igenom lånet först, vara säker på att man har råd att betala tillbaka allt man har lånat samt ta reda på vad månadskostnaden för lånet är.

Vi rekommenderar sammanfattningsvis lån med Trustly till personer som behöver låna pengar snabbt. Trustly är en mycket säker, smidigt och snabb betaltjänst där pengarna kommer direkt in på kontot.

Vanliga frågor om Trustly-lån

Allt som krävs är att du blir godkänt av långivaren och har ett svenskt bankkonto samt BankID för identifikation.

Vi samarbetar med långivare som kan betala ut upp till 500 000 kr med direktutbetalning genom Trustly. Det hör dock lite till undantagen, vanligare lånesummor är på upp till 40 - 50 000 kr med Trustly-utbetalning.

Ja, Trustly-lån kan utbetalas dygnet runt, och på röda dagar. Allt som behövs är att lånet blivit godkänt så kan du få direktutbetalning.

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Senast uppdaterad 2/2/2024

Mattias är ansvarig utgivare på Kreditium.se sedan 2019. Mattias har en bakgrund inom kundservice på en av Sveriges storbanker och en högskoleutbildning inom ekonomi.

Källor

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.