Om Kreditium

Här kan du läsa mer om teamet bakom Kreditium, hur vi jobbar samt hur du kommer i kontakt med oss vid eventuella frågor eller problem.

Kreditium

En opartisk jämförelsetjänst

Komplett jämförelsetjänst för konsumentkrediter.

Experter inom lån

Vårt team består av experter inom finans.

Besök oss

Stora Badhusgatan 18, Göteborg.

5

Antal år i branschen

125+

Recenserade långivare

4

Antal länder vi är aktiva i

Vilka vi är

Kreditium.se ägs och drivs av Compary AB. Vi på Compary AB är ett gäng finans- och ekonomi intresserade personer som sett hur svårnavigerad och förvirrande lånemarknaden i Sverige kan vara. De flesta av oss har en bakgrund inom antingen finans eller ekonomi men vi drivs alla av att kunna hjälpa privatpersoner ta välgrundade beslut som leder till att smartare lånebeslut tas.

Kreditiums erfarenheter

Kreditium.se är inte en långivare eller bank utan en webbplats där vi hjälper dig jämföra och hitta det lån som passar dina krav och önskemål. Våra skribenter har stor erfarenhet inom konsumentkrediter och allt som berör detta.
Genom kontinuerlig research inom ämnet håller de sig alltid uppdaterade och flera av dem är sedan tidigare utbildade inom ekonomi. Vi är alltid noggranna och hämtar alltid aktuell information från pålitliga källor, så som Finansinspektionen, Regeringens hemsida och Konsumentverket.

Med Kreditiums brinnande intresse för konsumentkrediter hoppas vi kunna hjälpa dig ta ett välgrundat beslut.

Företagsinfo

Compary AB är ett registrerat aktiebolag med säte i Göteborg. Vi är i dagsläget 14 medarbetare som alla jobbar för tryggare lånebeslut och smartare jämförelser av konsumentkrediter i Sverige.

Vi växer konstant och letar alltid efter drivna arbetskollegor som kan hjälpa oss att förbättra våra produkter och jobba mot en tryggare lånemarknad i Sverige.

Låter det intressant? Då hittar du våra lediga positioner här.

Företagsinfo

Kontakta oss

Fyll i fälten nedan för att komma i kontakt med oss på Kreditium.

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Våra partners

Vanliga frågor

VI försöker, i den mån det går, ha en så komplett jämförelse som möjligt. Oavsett om långivarna erbjuder oss provision eller ej så jobbar vi konstant med att lägga till nya långivare i vår jämförelse för att du skall få en så komplett bild av marknaden som möjligt.

Ja, vårt främsta mål är att informera er, våra besökare, huruvida en långivarens produkt kan anses bra eller ej. Vi låter aldrig eventuell provision från långivare påverka vårt omdöme och den information som står i våra recensioner är grundad i fakta och grundliga tester av deras tjänster.

Vi uppdaterar kontinuerligt långivarnas villkor så snart det sker förändringar samt gör en full kontroll av hela Kreditium varje månad.

Nej, Kreditium erbjuder inga lån och har heller inga direkta samarbeten med långivare. Vi jämför endast olika former av lån i Sverige där vi tjänar pengar på att vi får provision varje gång vi skickar en ny kund till en långivare. Vi kan alltså aldrig påverka huruvida du blir beviljad ett lån eller ej och kan inte heller besvara frågor som rör en specifik långivare.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.