Om Kreditium

Här kan du läsa mer om teamet bakom Kreditium, hur vi jobbar samt hur du kommer i kontakt med oss vid eventuella frågor eller problem.

Vilka vi är

Om oss

Vi på Kreditium vill hjälpa dig hitta ett schysst lån som passar just dina behov. Vi är en fristående aktör på lånemarknaden som hjälper dig jämföra olika typer av långivare och lån.

Krediter och lån är för många ett komplext ämne då det handlar om olika begrepp, låneformer och villkor med olika förutsättningar. Här på Kreditium.se hittar du allt du behöver veta om konsumentkrediter, hur det fungerar, vilka risker som finns och vad som gäller för just dig och vilka möjligheter du har. Med vår tjänst kan du enkelt jämföra olika typer av lån och långivare så som sms lån, privatlån, bolån och billån.

På Kreditium.se listar vi Sveriges mest betrodda och bästa långivare, kreditbolag, låneförmedlare och mindre banker. Det kan vara privatlån utan säkerhet, sms-lån, snabba blancolån med eller utan UC och andra smålån. Här kan du dessutom enkelt se räntor, uppläggningsavgifter och andra eventuella avgifter som kan tillkomma. Allt för att du ska hitta det lån som passar just dig och dina behov.

Kreditiums erfarenheter

Kreditium.se är ingen långivare eller bank utan en webbplats där vi rekommenderar och hjälper dig jämföra och hitta ett lån som passar dig. Våra skribenter är kunniga med erfarenhet inom finans och lån tillsammans med kontinuerlig research inom ämnet. Vi är alltid noggranna och hämtar alltid aktuell information från pålitliga källor, så som Finansinspektionen, Regeringens hemsida och Konsumentverket.

Med Kreditiums brinnande intresse för konsumentkrediter hoppas vi kunna hjälpa dig ta ett välgrundat beslut.

Kontaktuppgifter

Du når oss enklast via mail på info@kreditium.se.

Ägaruppgifter

Compary AB (556955-1004)

Stora Badhusgatan 18, Göteborg

Vanliga frågor

VI försöker, i den mån det går, ha en så komplett jämförelse. Oavsett om långivarna erbjuder oss provision eller ej så jobbar vi konstant med att lägga till nya långivare i vår jämförelse för att du skall få en så komplett bild av marknaden som möjligt.
Ja, vårt främsta mål är att informera er, våra besökare, huruvida en långivarens produkt kan anses bra eller ej. Vi låter aldrig eventuell provision från långivare påverka vårt omdöme och den information som står i våra recensioner är grundad i fakta och grundliga tester av deras tjänster.
Vi uppdaterar kontinuerligt långivarnas villkor så snart det sker förändringar samt gör en full kontroll av hela Kreditium varje månad.
Nej, Kreditium erbjuder inga lån och har heller inga direkta samarbeten med långivare. Vi jämför endast olika former av lån i Sverige där vi tjänar pengar på att vi får provision varje gång vi skickar en ny kund till en långivare. Vi kan alltså aldrig påverka huruvida du blir beviljad ett lån och kan inte heller besvara frågor som rör en specifik långivare.