Bonuskort - Kreditkort med bonus

Vill du ha ett kreditkort med bonus på alla köp som du gör? Då ska du satsa på att ha ett bonuskort, såsom exempelvis Komplett Bank MasterCard. På samma sätt som med andra kreditkort får du i slutet av månaden hem en faktura. Fördelarna med just bonuskort är att du samlar poäng på alla dina köp, och din shopping blir således billigare. Med många bonuskort samlar du poäng som du därefter kan plocka ut som pengar, handla för eller minska slutfakturan med. Sammanfattningsvis, kreditkort med bonus är för dig som vill ha en billigare vardag.

Resurs Gold
Årsavgift
245 kr
Maxkredit
150 000 kr
Ränta
12,36 - 17,32 %
Räntefria dagar
60 dagar
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
19,99 %
Räntefria dagar
45 dagar
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
18,90 %
Räntefria dagar
30 dagar
Komplett Bank Mastercard
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
21,40 %
Räntefria dagar
50 dagar
Easyliving
Årsavgift
195 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
17,25 %
Räntefria dagar
56 dagar

Kreditkort med bonus

Ett kreditkort med bonus innebär helt enkelt att du får poäng och bonusar på köp som du gör. Exempelvis när du tankar, eller när du handlar mat. Således kan bonuskort komma till användning för alla, och resultatet blir en billigare vardag. Det finns många olika typer av kreditkort med bonusar, och självklart har alla olika fördelar. Du ska därför välja ett bonuskort som passar bäst för dig, beroende på hur din vardag ser ut.

Bonuskort med poäng

Bonuskort ger dig bonuspoäng i samband med alla dina köp. Poängen räknas helt automatiskt, det är därmed inte bara lönsamt, utan också väldigt enkelt att använda. Handla med ditt bonuskort och se hur dina bonuspoäng därefter ökar. Så småningom kommer du ha många bonuspoäng på ditt kreditkort. I de flesta fall kan du sedan själv välja hur du vill använda dina bonuspoäng. Du kan omvandla dina poäng till pengar som du plockar ut, men du kan även välja att handla för dina bonuspoäng. Givetvis väljer du själv hur du vill göra, men tydligt är att bonuskort kan komma till användning för oss alla.

Nedan ser du några exempel på vad bonuspoäng kan spenderas på:

  • Flygresor
  • Hotellövernattningar
  • Varor så som hemelektronik och skor
  • Tjänster
  • Upplevelser så som konserter och festivaler

Exakt vad man kan spendera bonuspoäng varierar från kort till kort. Se till att jämföra innan du ansöker så att poängen kan spenderas på något som faktiskt intresserar dig.

Bästa kreditkortet med bonus på shopping

Att hitta rätt kreditkort med bonus kan vara svårt, därför har vi plockat fram ett bonuskort med stora fördelar. Alltså, det bonuskort vi tycker är bäst om du vill samla poäng på din shopping. Bonuskort för shopping är precis som det låter, ett bonuskort som ger poäng då man shoppar, exempelvis elektronik eller kläder i en eller flera utvalda butiker.

Bonusfördelar med Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard är det perfekta bonuskortet för dig som vill ha hög bonus när du handlar. Jämfört med många andra kreditkort med bonussystem kan du med Kompletts kreditkort få upp till 4% i bonus på din shopping, beroende på vart du handlar. Men självklart ger alla köp en bonus. Du får 1% rabatt på alla varuköp, medan köp på nätet ger dig 2% rabatt på alla inköp. Slutligen får du hela 4% rabatt på alla inköp som du gör på komplett.se.

Men det som är viktigt att vara medveten om är att bonuspoängen man tjänar ihop endast går att spendera på varor från Komplett. Komplett säljer huvudsakligen hemelektronik så som datorer, datortillbehör, tv-apparater och mer. Är man intresserad av produkter av detta slag så är detta ett av de bästa bonuskorten på marknaden.

Andra fördelar med bonuskort från Komplett

Utöver det mycket fördelaktiga rabattprogrammet som tidigare nämnts finns det även ett par andra fördelar värda att nämna. Komplett Bank Mastercard kommer utan årsavgift. Ytterligare kan nämnas att du dessutom har avgiftsfria kontantuttag. Dessutom får du upp till 50 dagars räntefri kredit.

Sammantaget är Komplett Mastercard ett av de bästa kreditkorten för dig som vill ha bonus på dina köp, gillar att handla på nätet och som ändå vill slippa en höga årsavgift.

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Senast uppdaterad 12/16/2022

Mattias är ansvarig utgivare på Kreditium.se sedan 2019. Mattias har en bakgrund inom kundservice på en av Sveriges storbanker och en högskoleutbildning inom ekonomi.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.