Läs mer omBank Norwegian
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 21.93%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omre:member flex
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.74% - 24.74%
Räntefritt Upp till 8 veckor
Årsavgift 0 kr


Läs mer omOKQ8 VISA
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omKomplett Mastercard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 24.2%
Räntefritt Upp till 50 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omRevolut Metal
Maxkredit Ingen maxgräns
Ränta 0.00 kr
Räntefritt Ja
Årsavgift 1300 kr


Läs mer omSupreme Card Gold
Maxkredit 150 000 kr
Ränta 12.36%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 245 kr


Läs mer omEverydaycard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.80%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omPreem Mastercard
Maxkredit 60 000 kr
Ränta 16.85% - 21.28%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omMoreGolf Mastercard
Maxkredit 160 000 kr
Ränta 15.39%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift


Kreditkort med bonus

Ett kreditkort med bonus innebär helt enkelt att du får poäng och bonusar på köp som du gör. Exempelvis när du tankar, eller när du handlar mat. Således kan bonuskort komma till användning för alla, och resultatet blir en billigare vardag. Det finns många olika typer av kreditkort med bonusar, och självklart har alla olika fördelar. Du ska därför välja ett bonuskort som passar bäst för dig, beroende på hur din vardag ser ut.

Bonuskort med poäng

BonuskortBonuskort ger dig bonuspoäng i samband med alla dina köp. Poängen räknas helt automatiskt, det är därmed inte bara lönsamt, utan också väldigt enkelt att använda. Handla med ditt bonuskort och se hur dina bonuspoäng därefter ökar. Så småningom kommer du ha många bonuspoäng på ditt kreditkort. I de flesta fall kan du sedan själv välja hur du vill använda dina bonuspoäng. Du kan omvandla dina poäng till pengar som du plockar ut, men du kan även välja att handla för dina bonuspoäng. Givetvis väljer du själv hur du vill göra, men tydligt är att bonuskort kan komma till användning för oss alla.

Nedan ser du några exempel på vad bonuspoäng kan spenderas på:

  • Flygresor
  • Hotellövernattningar
  • Varor så som hemelektronik och skor
  • Tjänster
  • Upplevelser så som konserter och festivaler

Exakt vad man kan spendera bonuspoäng varierar från kort till kort. Se till att jämföra innan du ansöker så att poängen kan spenderas på något som faktiskt intresserar dig.

Bästa kreditkortet med bonus på shopping

Att hitta rätt kreditkort med bonus kan vara svårt, därför har vi plockat fram ett bonuskort med stora fördelar. Alltså, det bonuskort vi tycker är bäst om du vill samla poäng på din shopping. Bonuskort för shopping är precis som det låter, ett bonuskort som ger poäng då man shoppar, exempelvis elektronik eller kläder i en eller flera utvalda butiker.

Bonusfördelar med Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard är det perfekta bonuskortet för dig som vill ha hög bonus när du handlar. Jämfört med många andra kreditkort med bonussystem kan du med Kompletts kreditkort få upp till 4% i bonus på din shopping, beroende på vart du handlar. Men självklart ger alla köp en bonus. Du får 1% rabatt på alla varuköp, medan köp på nätet ger dig 2% rabatt på alla inköp. Slutligen får du hela 4% rabatt på alla inköp som du gör på komplett.se.

Men det som är viktigt att vara medveten om är att bonuspoängen man tjänar ihop endast går att spendera på varor från Komplett. Komplett säljer huvudsakligen hemelektronik så som datorer, datortillbehör, tv-apparater och mer. Är man intresserad av produkter av detta slag så är detta ett av de bästa bonuskorten på marknaden.

Andra fördelar med bonuskort från Komplett

Utöver det mycket fördelaktiga rabattprogrammet som tidigare nämnts finns det även ett par andra fördelar värda att nämna. Komplett Bank Mastercard kommer utan årsavgift. Ytterligare kan nämnas att du dessutom har avgiftsfria  kontantuttag. Dessutom får du upp till 50 dagars räntefri kredit.

Sammantaget är Komplett Mastercard ett av de bästa kreditkorten för dig som vill ha bonus på dina köp, gillar att handla på nätet och som ändå vill slippa en höga årsavgift.