Läs mer omBank Norwegian
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 21.93%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omre:member flex
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.74% - 24.74%
Räntefritt Upp till 8 veckor
Årsavgift 0 kr


Läs mer omOKQ8 VISA
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Maxkredit 100 000 kr
Ränta 24.2%
Räntefritt Upp till 50 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omSupreme Card Gold
Maxkredit 150 000 kr
Ränta 12.36%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 245 kr


Läs mer omEverydaycard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.80%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omMoreGolf Mastercard
Maxkredit 160 000 kr
Ränta 15.39%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift


Kreditkort med bonus

Ett kreditkort med bonus innebär helt enkelt att du får poäng och bonusar på köp som du gör. Exempelvis när du tankar, eller när du handlar mat. Således kan bonuskort komma till användning för alla, och resultatet blir en billigare vardag. Det finns många olika typer av kreditkort med bonusar, och självklart har alla olika fördelar. Du ska därför välja ett bonuskort som passar bäst för dig, beroende på hur din vardag ser ut.

Bonuskort med poäng

BonuskortBonuskort ger dig bonuspoäng i samband med alla dina köp. Poängen räknas helt automatiskt, det är därmed inte bara lönsamt, utan också väldigt enkelt att använda. Handla med ditt bonuskort och se hur dina bonuspoäng därefter ökar. Så småningom kommer du ha många bonuspoäng på ditt kreditkort. I de flesta fall kan du sedan själv välja hur du vill använda dina bonuspoäng. Du kan omvandla dina poäng till pengar som du plockar ut, men du kan även välja att handla för dina bonuspoäng. Givetvis väljer du själv hur du vill göra, men tydligt är att bonuskort kan komma till användning för oss alla.

Bästa kreditkortet med bonus på shopping

Att hitta rätt kreditkort med bonus kan vara svårt, därför har vi plockat fram ett bonuskort med stora fördelar. Alltså, det bonuskort vi tycker är bäst om du vill samla poäng på din shopping.

Bonusfördelar med Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard är det perfekta bonuskortet för dig som vill ha hög bonus när du handlar. Jämfört med många andra kreditkort med bonussystem kan du med Kompletts bankkort få upp till 4% i bonus på din shopping, beroende på vart du handlar. Men självklart ger alla köp en bonus. Du får 1% rabatt på alla varuköp, medan köp på nätet ger dig 2% rabatt på alla inköp. Slutligen får du hela 4% rabatt på alla inköp som du gör på komplett.se. Kort sagt; Komplett Bank MasterCard är ett bra bonuskort för dig som shoppar på nätet.

Andra fördelar med bonuskort från Komplett

Utöver det mycket fördelaktiga rabattprogrammet som tidigare nämnts finns det även ett par andra fördelar värda att nämna. Komplett Bank MasterCard kommer utan årsavgift. Ytterligare kan nämnas att du dessutom har avgiftsfria kontantuttag. Dessutom får du upp till 50 dagars räntefri kredit.

Sammantaget är Komplett MasterCard det bästa kreditkortet för dig som vill ha bonus på dina köp, gillar att handla på nätet och som ändå vill slippa en höga årsavgift.

Kreditium samarbetar med Sveriges ledande banker och finansinstitut
Top