Alternativ till kreditkort med betalningsanmärkning

Ekonomi kan vara mycket svårt att hantera, och ingen ska skämmas över att man fått en betalningsanmärkning. Dessvärre är det dock så att det kan vara mycket svårt att få ett kreditkort med betalningsanmärkning. De flesta kreditkortsutgivarna beviljar som följd av anmärkningen inte någon kredit. Därför listar vi istället alla kreditgivare som erbjuder kontokrediter trots betalningsanmärkning. En kontokredit fungerar precis som ett kreditkort, men utan det fysiska kortet.

Kreditkort med låga krav

Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
19,99 %
Räntefria dagar
45 dagar
re:member flex
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
9,74 - 24,74 %
Räntefria dagar
56 dagar
Easyliving
Årsavgift
195 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
17,25 %
Räntefria dagar
56 dagar
Resurs Gold
Årsavgift
245 kr
Maxkredit
150 000 kr
Ränta
12,36 - 17,32 %
Räntefria dagar
60 dagar
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
18,90 %
Räntefria dagar
30 dagar

Kreditkort med låga krav

Som vi tidigare nämnt här på sajten så är det i princip omöjligt att hitta ett kreditkort med betalningsanmärkning. Men däremot finns det kreditkort som i jämförelse har lägre krav än många andra. Det första kortet du ska titta på är Bank Norwegians kreditkort. Bank Norwegian erbjuder upp till 100 000 kr i kredit, och 45 räntefria dagar. Ytterligare kan tilläggas att det här kreditkortet inte har någon årsavgift och är därmed ett gratis kreditkort.

Det andra kortet är Collector Easycard. Jämfört med Bank Norwegian får du betydligt längre kredit med det här kortet, 30 000 kr är maxgräns som beviljas. En fördel med Collector Easycard är dock att det har 56 dagar räntefri kredit. En nackdel med det är kreditkortet är årsavgiften som ligger på 290 kr.

Tredje och sista kortet du ska titta efter är Santander Mitt Kort+. Om du vill ha så många räntefria dagar som möjligt är det är det bästa alternativet av korten som vi plockat ut här. Samtidigt som du får hela 60 dagar räntefri kredit har du dessutom 100 000 kr i maxkredit. Som en följd av detta är Santander Mitt Kort+ inte gratis, utan kommer till en kostnad på 195 kr om året.

Andra alternativt om du vill ha kreditkort med betalningsanmärkning

Om du inte kan få något kreditkort finns det ytterligare alternativ, du kan exempelvis välja att satsa på ett betalkort som kommer med kreditkortsförmåner. Sålunda kan du få många förmåner som vanligtvis bara kommer med kreditkort. Det du inte får är själva krediten, men i många fall är det inte det man är ute efter ändå. Det andra som vi nämnde ovan är att se efter ett kreditlån trots anmärkning istället för ett kreditkort med betalningsanmärkning. Det fungerar som ett kreditkort, men du slipper det fysiska kortet.

Kreditkort utan valutapåslag

Om målet med ett kreditkort är exempelvis att komma undan valutapåslag så föreslår vi att du testar Revolut Standard. Revolut är dessutom helt gratis, och det kommer med många förmåner som förut bara fanns på kreditkort. Du får exempelvis gratis valutatransaktioner upp till 50 000 kr i månaden, och dessutom inget valutapåslag när du är utomlands. Utöver detta har du gratis uttag på 2000 kr / månaden.

Sammanfattning av kreditkort med betalningsanmärkning

Det finns alltså alternativ för dig som vill få ett kreditkort med betalningsanmärkningar, även om själva krediten kan vara omöjlig att få. Ytterligare ett alternativ om du vill krediten är att boka ett personligt möte med banken och förklara din situation. Faktum är att det inte är omöjligt att få ett kreditkort, men det är stor nackdel och det kan bli svårt. Vi rekommenderar att du i första hand satsar på ett betalkort med kreditkortsfördelar eller att du istället tar en kontokredit med betalningsanmärkning.

Vanliga frågor om Kreditkort med betalningsanmärkning

Nej, därför har vi listat kontokrediter som godtar betalningsanmärknignar istället. Fungerar exakt som kreditkort, men utan det fysiska kortet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.