Resurs Gold är kreditkortet för dig som vill ha bra bonusar. Medan många andra betalkort ger dig bonus på inköp, får med det här kreditkortet även bonus på exempelvis kontantuttag. Utöver detta erbjuder Resurs Gold sms-kvitto och kontaktlös betalning, vilket leder till ett enkelt och tryggt kort. Att betala tillbaka är sedan mycket enkelt, och du har upp till 60 dagar räntefri kredit. Det här alltså kreditkortet för dig som vill få bonus på nästan allt du gör!

  • Upp till 60 dagar räntefritt
  • Bonus på allt du handlar
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Årsavgift
245 kr
Maxkredit
150 000 kr
Ränta
12,36 - 17,32 %
Effektiv ränta
20,95 - 27,43 %
Räntefria dagar
60 dagar
Åldersgräns
18 år
Valutapåslag
1,97 %
Uttagsavgift
2,97 % (min 35 kr)

Resurs Gold krav

  • Minst 18 år
  • Heltidsanställning
  • Inga betalningsanmärkningar
Ansök nu

60 dagar räntefritt med Resurs Gold

Jämfört med många andra kreditkort har Resurs Gold en mycket förmånlig räntefri period, på upp till 60 dagar räntefritt. När du sedan ska göra din återbetalning väljer du självklart själv hur stor del av summan du vill betala. Du måste emellertid betala minst 5% av de fakturerade beloppet. Delbetalningsfördelarna är att du vid enstaka köp kan välja att dela upp din betalning på 6 månader räntefritt. Dock tillkommer en uppläggningsavgift och en aviavgift, men den här typen av delbetalning kan trots detta bli ett betydligt billigare alternativ. Räntefördelarna fungerar precis på samma sätt som flertalet andra betalkort där du kan sätta in pengar på ditt kort. I motsats till många andra kreditkort har du dock här fördelen av en hög inlåningsränta på 0,90%. Således är det därmed ett fördelaktigt alternativ att sätt in pengar här.

Bonuskort med fördelar

Bonusprogrammet är nog det mest fördelaktiga med Resurs Gold. Som vi tidigare nämnde får du med det här kreditkortet bonus på nästan allt du gör. Exempelvis när du betalar räknar med kortet, eller när du gör ett kontantuttag. Dessutom får du givetvis bonuspoäng på alla dina inköp som du gör med kortet. Du får 0,50% av köpesumman i poäng. Poängen kan därefter användas i Resurs poängbutik. I butiken hittar du bland annat upplevelser, resor och olika produkter.

Välkomstpresenten är att du får 10 000 poäng (värde 100 kr) på ditt första köp med ditt bonuskort.

Andra fördelar

Trygghet är viktigt och därför kan du med kortet välja att få ett SMS-kvitto som de skickar när du gör köp på över 500 kr. Du kan även göra kontaktlösa betalningar med hjälp av appen Loyo Pay. Resultatet blir därmed ett enkelt och tryggt kreditkort.

Reseförsäkring

Ska du utomlands finns det all anledning att betala resan med ett kreditkort för resor. Detta på grund av att du får en kompletterande reseförsäkring när du väljer att använda Resurs Gold. Viktigt är dock att påpeka att det är en kompletterande försäkring, den ska alltså inte användas istället för den reseförsäkring som ingår i din hemförsäkring. På samma sätt som med många andra reseförsäkringar ingår även exempelvis avbeställningsskydd, ersättning för försenat bagage och självriskreducering. Utöver reseförsäkringen finns inga andra försäkringar.

Vårt omdöme om Resurs Gold

Fördelarna med det här kreditkortet är framförallt bonussystemet. Även den långa räntefria perioden på 60 dagar, och möjligheterna till delbetalningar är ett stort plus. Nackdelar finns också, exempelvis den i jämförelse höga årsavgiften på 245 kr, och valutapåslaget på 1,97%. Kortet är inte rätt betalkort för dig som vill använda det i syfte att resa eller få fördelar vad gäller försäkringar. Om du däremot vill ha ett kreditkort med bra bonussystem och bra återbetalningsalternativ är Resurs Gold ett alternativ för dig.

Öppettider

Måndag
09:00 - 17:00
Tisdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Resurs Bank AB
Org. nummer
516401-0208
Adress
Ekslingan 9
254 67, Helsingborg
Telefon
0771-11 22 33
E-post
kundservice@resurs.se