Snabblån med direktutbetalning till Danske Bank

Danske Bank är en dansk bank- och finanskoncern som grundades 1871 och är Danmarks största bank. I Sverige drivs Danske Bank som en filial till det danska moderbolaget, vilket innebär att man till stor del lyder under danska bankregler.  Svenska Danske Bank slogs 1997 samman av 17 regionala svenska filialer och är idag den femte största bankverksamheten i Sverige. Idag har man omkring 30 bankkontor i Sverige och erbjuder tjänster som lån, försäkringar. kreditkort och olika former av sparande. Du kan få ett snabblån till Danskebank utbetalt direkt om både du och långivaren har konto där. Nedan listar vi samtliga långivare som betalar ut direkt till banken om du uppfyller de krav som ställs.

Alla lån för dig med Danske Bank

Lånebelopp
kr
Filtrera
1
Visar 0 av 0 lån
Vi hittade inga lån med din sökning.
Sidan innehåller annonslänkar

Majoriteten av långivarna som vi recenserat på Kreditium.se ger oss provision för varje skickad kund vilket ger oss möjligheten att bedriva en kostnadsfri tjänst. Listans ordning påverkas av provisionen vi får från kreditgivarna men påverkar aldrig vår betygsättning eller den information vi presenterar i våra recensioner. Vår åsikt är och kommer alltid förbli vår egen.

Statistik

För att hjälpa dig att fatta rätt beslut finns här en sammanställning av långivarnas egenskaper.
Lägsta lånebelopp 500 000,00 kr
Högsta lånebelopp 0,00 kr
Genomsnittlig frånränta NaN %
Genomsnittlig tillränta NaN %
Genomsnittlig uppläggningsavgift NaN kr
Genomsnittlig administrationsavgift NaN kr
Direktutbetalning 0 långivare (NaN %) erbjuder direktutbetalning
Direktutbetalning dygnet runt 0 långivare (NaN %) erbjuder direktutbetalning dygnet runt
Utan UC 0 långivare (NaN %) använder inte kreditupplysningar från UC
Betalningsanmärkningar 0 långivare (NaN %) accepterar betalningsanmärkningar
Unga lånetagare 0 långivare (NaN %) accepterar låntagare under 20 år

Jämför långivarnas data

Här kan du jämföra långivarnas räntor, lånebelopp, löptid med mera, och se hur det står sig mot varandra.

När på dygnet kan man få direktbetalningar till Danske Bank?

Om din långivare använder sig av Trustly kan du få ditt snabblån till Danske Bank utbetalt dygnet runt, även kvällar och helger. Detta är grundkraven för att du ska kunna få direktutbetalning av lån till Danske Bank:

  • En ålder på minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige och inneha svenskt personnummer.
  • Någon form av deklarerad inkomst.
  • Ingen aktiv skuld till Kronofogden.
  • Låneavtalet måste signeras med BankID.
  • Både du och långivaren måste ha konto i Danske Bank.
  • Långivare ska ha öppet när du skickar in din låneansökan.
  • Danske Bank måste vara öppet om inte din långivare använder tjänsten Trustly.

Exempel på snabblån med direktbetalning till Danske Bank är Monara och Saldo. I övriga fall måste du säkerställa att storbanken håller öppet för att kunna få ditt lån utbetalt direkt. Om du är i akut behov av pengar är det viktigt att du kollar upp långivarens villkor för direktbetalning så att inte tid slösas i onödan. Om långivaren inte har konto i Danske Bank kan det bli förödande för din ekonomi eftersom utbetalningen då kan ta flera bankdagar. 

Är det bara snabblån som betalas ut till Danske Bank snabbt? 

Det går att få ett Danske bank privatlån genom Danske Bank själva, men då bör du tänka på att ett lån genom en storbank brukar ha en hanteringstid på några bankdagar. Det är främst snabblångivare som erbjuder direktutbetalning till Danske Bank och detta ska alltså inte förknippas med Danske Banks egna lån. Snabblån är oftast dyrare än privatlån, men det är fullt möjligt att hitta lån med bra villkor även bland denna typ av lån.

Låna utan uc hos Danske Bank

Danskebank privatlån eller övriga lån hos Danske Bank går inte att få utan uc. Uc registrerar varje slagning och ju fler uc-upplysningar desto sämre blir din uc-score. Det är däremot fullt möjligt att få ett lån utan uc genom en annan långivare och få det insatt på ditt konto i Danske Bank. 

Fördelen med ett lån utan uc är att det för det mesta inte försämrar din kreditvärdighet, därmed påverkas inte dina chanser att få ett större privatlån hos Danske Bank eller någon annan storbank i framtiden. Vissa långivare som använder sig av Bisnode kreditupplysningstjänster rapporterar upplysningen till uc, men det gör inte snabblångivare med direktbetalning till Danske Bank. Du får enkelt och snabbt utbetalt ditt beviljade snabblån till Danske Bank utan att behöva oroa dig för att din kreditvärdighet sänks.

Sara Haraldsson

Sara Haraldsson

Senast uppdaterad 2/2/2024

Sara Haraldsson är skribent på Kreditium.se sedan början av 2021. Sara har en examen inom journalistik men hennes brinnande intresse för privatekonomi ledde henne till att börja skriva för Kreditium. Med sin expertis inom ekonomi och lån står Sara bakom majoriteten av de nyheter och guider som ni, våra läsare, tar del av här på Kreditium.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.