Capcito Företagslån har en individuell ränta mellan 0.8% - 4%. Ansök enkelt på deras webbplats med BankID. Inga dolda avgifter och du har också möjlighet att sälja dina fakturor (factoring). De erbjuder också en modern checkkredit på 1 minut.

Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
15 000 000 kr
Löptid
6 mån - 4 år
Krav, ålder
4 mån
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej

Fördelar

  • Företagslån med Creditsafe istället för UC
  • Låna upp till 300 000 kr
  • Individuell bedömning av företaget
  • Erbjuder företagskredit

Nackdelar

  • Kan ta upp till tre (3) dagar att få lånet.

Krav för att få ett lån hos Capcito

  • Firmatecknare eller VD kan upprätta avtal
  • Företaget måste ha svenskt organisationsnummer
  • Tillgång till BankID
  • Kreditvärdighet eller omsättning krävs

Låna till företaget med BankID hos Capcito Företagslån

Ansök om ett företagslån snabb och enkelt hos Capcito Företagslån. Börja först med registrera dig med en giltig e-postadress på deras webbplats. Sedan kopplar du ihop din företagsbank eller fakturering mot Capcitos system. Därefter får du ett låneerbjudande inom en (1) minut och kan signera ansökan med BankID. Låneansökan är inte bindande förrän du har signerat med BankID. När du slutligen gjort det får du ett svar från företagslångivaren inom 24 timmar. Utbetalningen av lånet hos Capcito Företagslån sker inom 3 arbetsdagar.

Lån upp till 300 000 kr med personlig borgen

Du har möjlighet att låna mellan 1 000 kr upp till 300 000 kr till ditt företag. Men kravet är att du går i personlig borgen hos Capcito Företagslån. Anledningen till det är att långivaren vill säkra upp att du kommer att återbetala ditt lån. Det innebär att du behöver ha en ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar. Räntan de erbjuder är mellan 0,8% - 4,0% och den sätter de individuellt baserat på företagets omsättning, lönsamhet, hur länge bolaget varit aktivt, skulder samt betalningsanmärkningar. Tänk däremot på att du får en högre ränta ju längre låneperiod du väljer.

Checkkredit hos Capcito Företagslån

Capcito erbjuder också en dynamisk checkkredit för företag som tillfälligt vill öka sin likviditet. Främst handlar det om att företaget inte vet exakt hur mycket pengar som de behöver spendera i närtid. Då kan en företagskredit vara ett utmärkt alternativ. Checkkrediten tar ca enkelt genom att koppla upp bokföringen mot Capcito. Enligt företagets webbplats tar det 1 minut och du får svar inom några timmar under helgfria vardagar.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Kundservice öppettider är under veckans arbetsdagar mellan 09:00 och 17:00. Det går att nå Capcito via e-post, telefon och chatt. Utbetalningar sker senast tre bankdagar efter du fått ditt lån beviljat.

Vårt omdöme om Capcito Företagslån

Hela låneprocessen hos Capcito Företagslån sker online och går snabbt, smidigt och enkelt. Det i samband med den låga ränta på upp till 4,0% och att de godtar bolagsformer som aktiebolag, enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag gör vi ger företaget ett gott omdöme. Företagslånet är dessutom utan UC, där långivaren använder sig av Creditsafe för att göra en kreditupplysning. Enda nackdelen är att de inte godtar betalningsanmärkningar.

Kom igång med din ansökan hos Capcito.

Öppettider

Måndag
08:00 - 17:00
Tisdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Capcito Finance AB
Org. nummer
5590015185
Adress
Kungsgatan 12
111 35, Stockholm
Telefon
0101578000
E-post
info@capcito.com

Vanliga frågor om Capcito

Nej, din låneansökan hos Capcito är inte bindnande.
Nej, hela processen sker digitalt.
Du får låna mellan 1 000 kr - 300 000 kr.
Det kan ta upp till 3 dagar efter beviljat lån att få pengarna utbetalda till ditt bankkonto.