Andra alternativ

Nylån
Jämför
Nylån
Belopp
10 000 - 50 000 kr
Löptid
5 år
Effektiv ränta
27,90 - 29,91 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Nej
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Kredio
Jämför
Kredio
Belopp
5 000 - 75 000 kr
Löptid
1 - 5 år
Effektiv ränta
29,97 - 1 051,00 %
Anslutna banker
9
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Loans
Jämför
Loans.se
Belopp
5 000 - 600 000 kr
Löptid
1 - 20 år
Effektiv ränta
5,07 - 33,46 %
Anslutna banker
39
Utan UC
Nej
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år

Fördelar

  • Inkomstkravet är lågt
  • Låg nominell ränta (2,95% - 19,90%)
  • Låna trots betalningsanmärkningar (äldre än 6 månader)
  • Bra omdöme på Trustpilot

Nackdelar

  • Finns inte lika många anslutna banker som hos andra låneförmedlare

Krav för att få ett lån hos Ordna Bolån

  • Ålderskravet är minst 20 år
  • Måste ha en fast anställning
  • Man måste ha varit skuldfri i minst 6 månader hos Kronofogden
  • Betalningsanmärkning som tillkommit se senaste 6 månaderna godtas inte
  • Inkomstkravet är minst 100 000 kr per år

Låna pengar hos Ordna Bolån

Om du är ute efter ett privatlån till en låg ränta är det en bra idé att använda sig av Ordna Bolån's tjänst – helt gratis. Det är dessutom väldigt smidigt. Först klickar du dig in på deras hemsida och anger direkt önskat lånebelopp samt återbetalningstid. Redan här kan du se vad ett lån skulle kunna kosta dig i månaden. Därefter klickar du på ”till ansökan” och fyller där i nödvändiga uppgifter. När du sedan skickar iväg din låneansökan kommer Ordna Bolån göra en kreditupplysning hos UC vilken sedan skickar de vidare till de anslutna bankerna. Idag är det 20 banker som har ett samarbete med Ordna Bolån. Utefter detta görs en bedömning på dig och din kreditvärdighet och vilken ränta som kan bli erbjuden.

Du kan sedan själv välja vilket erbjudande du vill tacka ja till och du signerar då med BankID. När du sedan har pengarna på kontot beror på vilken bank du och långivaren har.

Lån och kreditgivarna som har ett samarbete med Ordna Bolån är Avida, Balanzia, Bluestep, BRABank, Brocc, Collector, Coop Bank, Credento, Credway, Forex Bank, Komplett Bank, Konsumentkredit, Lendify, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordnet, Nystart Finans, Santander, SevenDay, Tryggkredit.

Samlingslån trots flera betalningsanmärkningar

Hos Ordna Bolån är det möjligt att låna pengar trots flera betalningsanmärkningar. Det är tillåtet att ha hela 10 stycken anmärkningar dock får dessa inte vara nyare än 6 månader. Ordna Bolån erbjuder inte bara privatlån utan även samlingslån. Detta innebär att du kan samla alla dina små och dyra lån eller krediter till ett lån. På så sätt kan du få ner din ränta betydligt och där med sänka månadskostnaderna.

Ordna Bolån väger den övriga bilden av din ekonomi högre än kreditupplysningen. Därför är det möjligt att få lån trots en låg kreditvärdighet.

Kundservice och öppettider

Kundservice når du enklast via telefon eller via e-post alla helgfria vardagar i veckan. Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar eller frågor. Öppettiderna är från 08:00 till 18:00 måndag - fredag. De har lunchstängt mellan 12:00 - 13:00.

Vårt omdöme om Ordna Bolån

Det är alltid smart att jämföra privatlån och olika långivare innan man tar ett lån. Detta kan man enkelt göra med Ordna Bolån's tjänst som vi starkt kan rekommendera. Endast en UC tas och skickas till över 20 olika banker och långivare. Vi tycker även att räntorna ligger på en bra nivå men en nominell från ränta på 2,95% och effektiv ränta från 3,0%.

Räkneexempel

Totalt lånebelopp 0 kr
Löptid 12 månader
Ränta 0,00 %
Räntekostnad 0 kr
Uppläggningsavgift 0 kr
Ränteavdrag −0 kr
Lånekostnad 0 kr
Att betala tillbaka 0 kr
Kostnad och amortering i månaden 0 kr

Ovanstående är endast räkneexempel och skall ej ses som ett erbjudande från Ordna Bolån eller Kreditium. Villkor hos respektive långivare gäller.

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Org. nummer
Adress
null
null, null
Telefon
E-post
Exempelränta

Räntespannet är per 2021-10-01 nominellt 0,84%-7,9% och effektivt 0,85%-8,0%. Vid ett bolån på 1 400 000 kr med en rörlig ränta på 1,34% (1,35% effektiv ränta), 50 års löptid, 2% årlig amortering blir månadskostnaden 6680 kr (före ev. skatteavdrag) för ränta och amortering. Den totala kreditkostnaden för lånet blir 3 205 340 kr under löptiden (50 år).

Användarrecensioner

Det finns just nu inga användarrecensioner för Ordna Bolån

Vad tycker du om Ordna Bolån