Ponture Företagslån är specialiserade på finansieringstjänster som riktar sig mot små till medelstora företag. Företaget är en så kallad låneförmedlare som hjälper dig hitta det bästa företagslånet till ditt företag på upp till 10 miljoner kr. Dessutom erbjuder Ponture även fakturaköp och fakturabelåning.

Lånebelopp, lägsta
100 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Ja
Anslutna banker
16

Fördelar

 • Flera låneerbjudanden
 • Företagslån upp till 10 miljoner kr
 • Personlig rådgivning
 • Individuell bedömning

Nackdelar

 • Man måste göra en låneansökan för att få veta lånekraven

Krav för att få ett lån hos Ponture Företagslån

 • Åldersgränsen är 20 år
 • Företaget måste vara svenskregistrerat
 • Ponture genomför individuella helhetsbedömningar på samtliga bolag

Ponture Företagslån utan säkerhet

Låneansökan för att få ett företagslån utan säkerhet fyller du snabbt på Ponture Företagslåns hemsida. Du anger önskat lånebelopp, löptid och andra nödvändiga uppgifter. När du sedan har skickat in låneansökan kommer en finanskonsult kontakta dig för att utvärdera ditt företags behov av finansiering. Därefter matchas dina behov mot Pontures nätverk av banker och finansinstitut. Vidare, när dessa banker och institut har granskat kreditupplysningen från UC och lagt sina erbjudanden kommer du få flera låneerbjudanden, som du i lugn och ro kan kolla igenom.

Du väljer helt enkelt det företagslån utan säkerhet som passar dig och ditt företag bäst. När du har pengarna på kontot varierar dock på vilken långivare du väljer men även vilken bank du har.

Olika typer av lån och tjänster

Ponture erbjuder olika typer av lån och tjänster. Därför går vi igenom dessa här nedan för att du ska få en bättre bild av Ponture Företagslån:

 • Mikrolån: Ett mindre lån från 10 000 kr upp till 500 000 kr med en ränta från 6% och utbetalning inom 24–48 timmar, vilket passar mindre företag som behöver investera i liten skala.
 • Makrolån: Ett större lån från 500 000 kr upp till 10 000 000 kr med en ränta från 6% och utbetalning inom 24–48 timmar. Lånet kan användas till vad som helst och är ett stabilt och flexibelt sätt för att få mer kapital för utveckling av affärer, vilket oftast passar större bolag.
 • Tillväxtlån: Ett lån för att öka tillväxten upp till 300 000 kr med en ränta från 6–25%, utbetalning inom 24–48 timmar, vilket passar bra om man vill öka omsättningen.
 • Fakturaköp: Få tillgång till extra likviditet. Högsta fakturabelopp 500 00 kr.
 • Fakturabelåning: Få tillgång till extra likviditet. Kundfakturor belånas upp till 95% av fakturabeloppet.

Hos Ponture kan du som har Enskild firma, Aktiebolag, Handelsbolag och kommanditbolag låna pengar. Det spelar heller ingen roll i vilken bransch ditt företag befinner sig i.

Vårt omdöme om Ponture Företagslån

Ponture har en lång erfarenhet av företagsfinansiering, i hela 30 år. Dessutom är Ponture Företagslån en väl uppskattad aktör på marknaden hos både kunder och samarbetspartners viket är ett stort plus. Vidare, stort som litet företag, så kan man alltid hitta något som passar här.

Kom igång med din ansökan hos Ponture Företagslån.

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Ponture AB
Org. nummer
5590253471
Adress
Norrsken House - Box 54
113 56, Stockholm
Telefon
0101292920
E-post
contact@ponture.com