Andra alternativ

Capcito
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
15 000 000 kr
Löptid
6 mån - 4 år
Krav, ålder
4 mån
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Creddo Företagslån
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Ponture Företagslån
Lånebelopp, lägsta
100 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Ja

Fördelar

  • Fast pris utan dolda avgifter
  • Låna upp till 1 miljon
  • Snabbt svar vid ansökan
  • Företagslån utan UC (Använder Bisnode)

Nackdelar

  • Godtar ej betalningsanmärkningar

Krav för att få ett lån hos Monetise

  • Folkbokförd i Sverige
  • Ingen aktuell skuld hos Kronofogden

Låna pengar till företaget enkelt hos Monetise

Att ansöka om företagslån mellan 10 000 kr och 1 000 000 kr hos Monetise är enkelt. Du behöver bara 3 minuter och ett BankID. Det kostar inget att göra själva ansökan, och du förbinder dig inte på något vis att faktiskt ta lånet som du sedan blir erbjuden.

För att låna pengar hos dem måste du först gå till deras hemsida och fylla i formuläret. Väl på sidan måste du sedan identifiera dig med BankID för att kunna skicka in din ansökan. Vidare måste du även tillåta Montise att läsa in transaktionshistoriken från din företagsbank. När detta är gjort kommer Monetise i sin tur att samla in den information som de behöver. Dessutom kommer de att göra en Bisnode kreditupplysning på ditt företag. Efter några timmar kommer du sedan att få svar ifrån Monetise. Din låneoffert kommer också att ge dig exakt pris och villkor för just ditt lån. Avslutningsvis är det upp till dig att avgöra om du vill ha lånet eller inte. Väljer du att godkänna villkoren och ta emot lånet, så gör du det enkelt via BankID.

Företagslån för alla olika företagstyper

Styrkan med Monetise ligger i enkelheten. Det är därför hela ansökningen sker digitalt på deras hemsida, och du således slipper massor med pappersarbete och bankbesök. Du kan därför lägga tiden på att utveckla och arbeta med ditt företag istället. Dessutom får du en bedömning som utgår ifrån ditt företag och är helt individuell, och därmed rättvis utifrån dina förutsättningar. Monetise är inte specialiserade för någon specifik bransch, utan finns till för alla företag i Sverige. Det innebär att även om du har ett nystartat företag, så kan du låna upp till 50 000 kr hos dem.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Att sedan få lånet utbetalt är mycket enkelt. Direkt efter att du har accepterat det låneerbjudande du fått kommer pengarna att föras över till dig. Accepterar du erbjudandet på en helgri bankdag kan du därmed räkna med att de betalar ut pengarna redan samma dag. Du kan nå Monetise både via telefon och mejl. Telefontid är mellan 08.30 – 17.30 på vardagar. Vidare finns även svar på många vanliga frågor på deras hemsida.

Vårt omdöme om Monetise

Sammanfattningsvis är Monetise en långivare som passar dig som vill ha en enkelt och snabb ansökningsprocess. En annan fördel med Monetise är att de inte har några övriga kostnader. Du behöver som tidigare nämnts inte betala något för att göra själva ansökan. En nackdel är att informationen som finns tillgänglig är dålig. Kundtjänst öppettider är inte så omfattande, och informationen på hemsidan är ganska svår att hitta. Avslutningsvis är det dock ett bra alternativ för småföretag som behöver en enkel lösning, och som inte är inte tidskrävande eller komplicerad.

Öppettider

Måndag
08:30 - 17:30
Tisdag
08:30 - 17:30
Onsdag
08:30 - 17:30
Torsdag
08:30 - 17:30
Fredag
08:30 - 17:30
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Monetise Capital AB
Org. nummer
556999-3388
Adress
Skeppsbron 20
11130, Stockholm
Telefon
0103308300
E-post
info@monetise.se