Med Lendo Företagslån du få flera erbjudanden från olika banker. Lendo är en låneförmedlare som hjälper ditt företag att hitta det bästa företagslånet. Det är sedan upp till dig att välja den långivare som ger dig lägst ränta och bäst fördelar. Tjänsten är helt gratis, och ansökan tar inte mer än någon minut. Svar har du avslutningsvis inom 24 timmar på vardagar. Lendo Företagslån är alltså enkelt, gratis och snabbt.

Lånebelopp, lägsta
50 000 kr
Lånebelopp, högsta
5 000 000 kr
Löptid
6 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Nej
Kräver säkerhet
Nej
Anslutna banker
18

Fördelar

  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Låna upp till 3 miljoner kronor
  • Alla bolagstyper kan ansöka: Enskilda Firmor, Aktiebolag, Handelsbolag och Kommanditbolag

Nackdelar

  • Kunde haft några fler företagslångivare

Krav för att få ett lån hos Lendo Företagslån

  • Företaget måste vara aktivt
  • Företaget måste vara registrerat i Sverige
  • Lånesökande måste ha ett registrerat företagsengagemang i företaget.

Låna pengar till ditt bolag med Lendo Företagslån

Många företag hamnar i situationer där de behöver kapital för att utvecklas och då är Lendo Företagslån ett utmärkt val. Även om företaget går bra kan det saknas likvider för att ta det till en ny nivå. Då är det bra att kunna ta ett företagslån från 50 000 kr upp till 2 miljoner kronor. Lendo hjälper företag att jämföra olika företagslån hos olika långivare. Att ansökan om företagslån hos Lendo är helt gratis. Det är dessutom väldigt enkelt. Till att börja med går du till Lendos hemsida. Där fyller du sedan i lånebelopp och lånetid för det lånet du vill ansöka om. Vidare anger du ett par uppgifter och dig och företaget, och sedan signerar du ansökan med BankID. Hela ansökningsprocessen hos Lendo tar inte mer än 1 minut.

Därefter kommer Lendo göra en kreditupplysning på dig. Till skillnad från om du ansökt hos alla bankerna separat slipper du alltså flera UC. Detta är en står fördel då många UC påverkar din kreditvärdighet negativt. Avslutningsvis kommer Lendo inom 24 timmar, på vardagar, att återkomma med dina låneerbjudanden. Sedan är det bara upp till dig att välja vilken långivare som du vill använda dig av.

Lendo Privatlån

Hos Lendo kan du inte bara ansökan om företagslån utan även privatlån. Med Lendo privatlån kan du ansöka om upp till 600 000 kr i lån, helt gratis. På samma sätt som med företagslån gör du hela ansökan direkt på datorn eller mobilen. Det tar inte mer än ett par minuter. Allt du behöver är ett BankID för att signera din ansökan. Lendo Privatlån jämför 35 stycken olika långivare. Precis som med företagslån slipper du dessutom flera UC. Lendo Privatlån gör en UC som sedan används av alla långivare. Alltså ett snabbt, enkelt och säkert alternativ att jämföra privatlån på nätet.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av lånet sker sedan direkt via banken. Hur det går till, och hur snabbt du får pengarna, skiljer sig. Hos vissa banker får du ett skuldebrev skickat till dig som du får skriva under. När banken fått pappret har du sedan pengarna på bankkontot inom 5 dagar. Det finns även långivare som sköter hela processen digitalt och du kan enkelt signera avtalet med BankID med mobilen.

Lendos kundtjänst har öppet alla dagar i veckan. Du kan nå dem måndag – torsdag mellan klockan 08.00 – 20.00. Fredagar har de öppet mellan klockan 09.00 – 17.00 och på helgerna mellan klockan 10.00 – 14.00. Det går bra att kontakta kundtjänst via såväl telefon som epost och direkt på hemsidan.

Vårt omdöme om Lendo Företagslån

Sammanfattningsvis gör Lendo Företagslån det enkelt och smidigt för dig att ansöka om lån. Vidare slipper du flera UC. Dessutom gör du ansökan direkt ifrån ditt kontor eller ifrån hemmet. Du behöver alltså inte gå till banken. Bäst av allt är kanske att Lendo Företagslån dessutom är helt gratis. Det kostar dig inget att jämföra lån med Lendo. En annan stor fördel är att Lendo har bra öppettider i sin kundtjänst. Du kan således kontakta Lendo även på helgerna om du skulle ha frågor. En nackdel med Lendo är att de inte kan garantera en snabb utbetalning av lånet eftersom Lendo bara förmedlar andra långivare. Avslutningsvis är dock ändå helhetsintrycket mycket positivt.

Kom igång med din ansökan hos Lendo Företagslån.

Öppettider

Måndag
08:00 - 20:00
Tisdag
08:00 - 20:00
Onsdag
08:00 - 20:00
Torsdag
08:00 - 20:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lördag
10:00 - 14:00
Söndag
10:00 - 14:00

Bolagsfakta

Företagsnamn
Lendo AB
Org. nummer
5565151627
Adress
Västra Järnvägsgatan 21
111 64, Stockholm
Telefon
0771131310
E-post
kundservice@lendo.se