Krea är en låneförmedlare som tidigare hette Cfind, det är endast namnet som är ändrat och inget annat. De erbjuder en tjänst där man kan jämföra företagslån. Här kan man låna upp till hela 30 miljoner kronor till en löptid på 5 år. Det spelar ingen roll om ditt bolag är nystartat eller om du är inne på ditt fjärde år, här kan de flesta hitta ett passande lån.

Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
30 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
50 000 kr
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Ja
Anslutna banker
30

Fördelar

  • Få erbjudande från upp till 30 olika företagslångivare
  • Högt lånebelopp (30 000 000 kr)
  • Endast en kreditupplysning hos UC
  • Accepterar betalningsanmärkningar

Nackdelar

  • Accepterar inte bolagsformen kommanditbolag

Krav för att få ett lån hos Krea

  • Man måste ha ett registrerat Aktiebolag, Handelsbolag eller Enskild firma
  • En omsättning på minst 50 000 kr i månaden eller 600 000 kr om året
  • Man får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Krea lånar pengar till ditt företag

För att ansöka om ett företagslån hos Krea går du in på deras hemsida via vår länk. När du kommit in på hemsidan kommer du se ett formulär som du behöver fylla i, vilket endast tar 2 minuter att fylla i. Du behöver också verifiera din identitet med hjälp av BankID. Sen klickar du på ”Få Låneförslag” och därefter kommer de att göra en kreditupplysning hos UC. Sedan skickas all information vidare till samtliga 24 anslutna banker och företagslångivare som tar del av denna information och gör sin bedömning. Om du ansöker på en vardag kan du få upp till 24 låneerbjudande inom 24 timmar. När du valt det lån som passar ditt företag så skriver du på lånehandlingarna digitalt eller för hand. När du har pengarna på kontot beror på vilken bank du har men oftast inom 2 bankdagar.

En unik låneförmedlare

Krea är en låneförmedlare som sticker ut ur mängden. Eftersom Krea är den enda låneförmedlaren med 30 olika anslutna banker och långivare som erbjuder företagslån. Den största konkurrenten är Lendo som endast har 8 anslutna banker. Krea gör sist med inte minst allt för att hitta det bästa och billigaste företagslånet för ditt bolags unika behov.

Att ta Krea företagslån till ett nystartat företag

Hos Krea företagslån är det möjligt att få ett lån trots att företaget är nystartat. För att detta ska vara möjligt krävs det att företaget är ett registrerat Aktiebolag, Handelsbolag eller Enskild firma. För att ett lån ska vara möjligt behöver det även finnas minst sex månaders historik och en bokföring som visar att man uppnått en omsättning om minst 50 000 kr.

Utbetalningar, kundservice och öppettider

Deras kundservice når du via telefon, e-post eller chatt alla vardagar i veckan mellan 09:00 och 18:00. Tveka inte att kontakta deras kundtjänst om du har frågor eller funderingar. Utbetalningen av ditt lån sker inom 2 bankdagar.

Vårt omdöme om Krea företagslån

Vi kan varmt rekommendera Krea för dig som är ute efter ett billigt företagslån till ditt företag. Eftersom låneförmedlaren har hela 24 anslutna banker blir det enkelt för dig att hitta ett så bra lån som möjligt som passar just ditt företags behov. Om man dessutom råkar ha någon betalningsanmärkning så kan man ändå få ett lån beviljat. Därför är Krea att rekommendera men en nackdel med dem är att bolagsformen Kommanditbolag inte är accepterat.

Kom igång med din ansökan hos Krea.

Öppettider

Måndag
09:00 - 18:00
Tisdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Krea Technology AB
Org. nummer
5591732895
Adress
Valhallavägen 60
114 27, Stockholm
Telefon
0855108262
E-post
kundservice@krea.se

Vanliga frågor om Krea

30 st banker och långivare
Räntan sätter de olika bankerna och långivarna efter en individuell bedöming.
Enskilda firma, Handelsbolag och Aktiebolag. Omsättning mellan 50 000 kr - 600 000 kr (individuellt). Inget skuldsaldo hos Kronofogden.