Andra alternativ

Capcito
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
15 000 000 kr
Löptid
6 mån - 4 år
Krav, ålder
4 mån
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Creddo Företagslån
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Ponture Företagslån
Lånebelopp, lägsta
100 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Ja

Fördelar

  • Gratis jämförelse mellan företagslån
  • Utbetalning inom 24 timmar
  • Ansökan är ej bindande

Nackdelar

  • Tar en UC på dig
  • Ej transparenta med vilka deras partners är

Krav för att få ett lån hos Fakturino

  • Inneha ett svenskt BankID
  • Ha ett registrerat bolag / firma

Låna till Enskild firma, AB, HB och KB hos Fakturino

Fakturino är egentligen inte någon långivare, utan ett företag som hjälper dig att jämföra olika företagslån. Det vill säga en låneförmedlare. Processen för att göra detta är dock mycket enkel. Du får med deras hjälp det stöd du behöver för att få fram det bästa företagslånet för ditt företag. Lånesummorna sträcker sig från 20 000 kr upp till 30 000 000 kr och de som kan ansöka om lån är enskild firma, aktiebolag, handelsbolag eller kommanditbolag.

Enkel ansökan på webbplatsen

Först och främst måste du fylla i ett formulär på Fakturinos hemsida. Vidare kommer alla banker och finansiella institut som samarbetar med Fakturino få information om att din ansökan om lån har kommit in. Det är sedan upp till bankerna att ge dig olika erbjudanden för det lånet du vill ha. Hur pass bra erbjudande du får beror på din betalningsförmåga och dina säkerheter. Kort sagt, har du många bra säkerheter kommer du troligtvis också att få en mycket bättre ränta på ditt lån.

Svar från partners inom 24 timmar

Efter 24 timmar kommer du ha fått svar från långivarna som samarbetar med Fakturino. Du kan sedan själv i lugn och ro välja vilken bank som passar just dig och ditt företag. Avslutningsvis är tjänsten, som tidigare nämnts, helt gratis och du kan givetvis även välja att inte ta något av lånen som du erbjudits. Väljer du dock att göra det är det upp till dig och banken att slutföra avtalet om lånet, och se till att pengarna kommer in till företaget.

Fakturino företagslån för enskild firma

Via Fakturino har även ett flertal enskilda firmor fått företagslån beviljat. När du ansöker om lån som enskild firma kommer således kreditbedömningen att baseras på personen som står bakom företaget. Anledningen till det är att det även är personen bakom företaget som blir ytterst betalningsansvarig för lånet.

Utbetalning, kundservice och öppettider

Vidare är det såklart intressant att veta hur fort utbetalningen av lånet kommer att gå. Detta är dock helt beroende av vilket långivare som du väljer, och Fakturino kan inte påverka detta. Vanligtvis tar det dock sällan mer än nått dygn att få pengarna utbetalda.

Skulle du bli osäker på processen att jämföra lån hos Fakturino, eller vill du ha allmänna råd om företagsfinansiering och företagslån? Då har du möjlighet att kontakta Fakturinos rådgivare. Du gör det enkelt på deras hemsida, eller vi telefon.

Vårt omdöme om Fakturino

Sammanfattningvis är Fakturino en mycket enkel hemsida att använda, och trots att de inte själva är en långivare finns det finansiella rådgivare på plats. Det är såklart en stor fördel när du ska ansöka om företagslån. Ytterligare en fördel är det faktum att du får svar ifrån långivarna inom 24 timmar, och du således kan få ditt lån på mindre än en vecka. Avslutningsvis är tjänsten helt gratis, och du förbinder dig inte på något.

Öppettider

Måndag
09:00 - 18:00
Tisdag
09:00 - 18:00
Onsdag
09:00 - 18:00
Torsdag
09:00 - 18:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Krea Technology AB
Org. nummer
5591732895
Adress
Valhallavägen 60
114 27, Stockholm
Telefon
0840014560
E-post
fakturino@krea.se