Låneförmedlaren Creddo erbjuder företagslån upp till 10 miljoner kronor. Ansökan sker dessutom snabbt och säkert på 1 minut. Förmedlaren tar endast en UC kontroll på dig och jämför lån åt dig hos 20 st. aktörer. Låneperioden är mellan 1 månad och 5 år. Utöver det godtar Creddo företagslån med betalningsanmärkningar.

Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Anslutna banker
28

Fördelar

  Nackdelar

   Krav för att få ett lån hos Creddo Företagslån

   • Skall vara ett aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller kommanditbolag
   • Tillräckligt god återbetalningsförmåga

   Stort antal samarbetspartners

   Creddo förmedlar i dagsläget företagslån utan säkerhet från 20 olika långivare. Istället för att det krävs en typisk säkerhet som det exempelvis görs för ett bolån så kan det här istället krävas att en eller flera ur företaget går i personlig borgen. Deras förmedling är helt kostnadsfri och du binder dig aldrig vid ansökan.

   I samband med att du skickar in en ansökan hämtas en kreditupplysning från UC AB. Det hämtas dock sedan inte flera bara för att du mottager flera erbjudanden om lån. Hade ditt företag istället sökt lån manuellt hos flera olika långivare hade en uc-kontroll gjorts för varje ansökan. En låneförmedlare är alltså ett bra sätt att låna pengar på utan att försämra sin kreditvärdighet.

   Ansökan sker helt och hållet online med hjälp av BankID och tar endast några minuter att slutföra.

   Creddo förmedlar lån från bland annat:

   • Qred
   • Capital Box
   • Froda
   • Fedelta

   Kundtjänst och utbetalning

   Creddos support kan du nå alla vardagar och de håller endast stängt på helger. De nås snabbt via antingen e-post eller telefon och hjälper mer än gärna till vid eventuell frågor och problem. Vidare så är även deras utbetalning snabb för att vara ett företagslån. Efter beviljad ansökan betalas ditt lån ut redan samma dag eller nästkommande bankdag. Ansöker du om företagslån hos Creddo utanför deras öppettider så behandlar de din låneansökan först nästkommande vardag.

   Vårt omdöme för Creddo

   Creddo är i dagsläget en av de mer populära låneförmedlarna av företagslån och det är inte svårt att förstå varför. De har en lättnavigerad hemsida, smidig ansökningsprocess och tydlig information. Det är också väldigt positivt att endast en uc hämtas i samband med att man ansöker om lån till sitt företag.

   Tryggheten är också stor då alla samarbetspartners står under Finansinspektionens tillsyn och alltid följer god sed vid kreditgivning. Sist men inte minst så ges även nystartade och småföretag möjligheten att här låna pengar. I och med att ansökan dessutom är helt kostnadsfri och aldrig bindande skadar det inte att prova Creddo för att se vad just ditt företag kan få för erbjudanden om lån.

   Kom igång med din ansökan hos Creddo Företagslån.

   Öppettider

   Måndag
   09:00 - 17:00
   Tisdag
   09:00 - 17:00
   Onsdag
   09:00 - 17:00
   Torsdag
   09:00 - 17:00
   Fredag
   09:00 - 17:00
   Lördag
   Stängt
   Söndag
   Stängt

   Bolagsfakta

   Företagsnamn
   Creddo AB
   Org. nummer
   5592073786
   Adress
   Grev Turegatan 13B
   114 46, Stockholm
   Telefon
   0840020001
   E-post
   kundservice@creddo.se