Approva erbjuder snabba och enkla finansieringslösningar till företag. Om du är ute efter en mindre lånesumma och anser att snabba utbetalningar är viktigt så är Approva Företagslån något för dig. Hos Approva kan du låna från 30 000 kr till 300 000 kr till ditt företag, med en löptid från 2 månader till 36 månader.

Lånebelopp, lägsta
30 000 kr
Lånebelopp, högsta
300 000 kr
Löptid
2 mån - 2 år
Krav, ålder
3 mån
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Nej
Kräver säkerhet
Nej

Fördelar

 • Snabba utbetalningar
 • Enkel ansökan med BankID
 • Individuell ränta
 • Godtar betalningsanmärkningar om företaget har en god ekonomi

Nackdelar

  Krav för att få ett lån hos Approva Företagslån

  • Företaget måste vara svenskregistrerat
  • Man måste vara folkbokförd i Sverige
  • Bolaget måste vara ekonomiskt stabilt (ingen skuld hos Kronofogden)
  • Inneha F-skattsedel
  • Man måste ha ett BankID

  Låna pengar till företaget hos Approva Företagslån

  Det är väldigt enkelt att ansöka om ett företagslån hos Approva. Du går först in på deras hemsida och anger ditt önskade lånebelopp samt återbetalningstid men även andra nödvändiga uppgifter så som personnummer och organisationsnummer. Därefter behöver du verifiera din identitet med hjälp av BankID. Sedan kommer Approva göra en kreditupplysning hos Bisnode. När din ansökan sedan har kommit in hanteras denna omgående. Om ditt företagslån utan UC blir beviljat görs utbetalningen redan samma dag.

  Aktiebolag, enskild firma eller handelsbolag

  Approva vänder sig till svenskregistrerade bolag, vilka kan vara aktiebolag, enskilda firmor eller handelsbolag där du som ansöker om lånet måste vara folkbokförd i Sverige. Däremot spelar det ingen roll om vilken bransch ditt bolag befinner sig i. Långivaren vill också hjälpa alla möjliga bolag oavsett bransch.

  Priser och ränta hos Approva

  Affärsidén hos Approva är att hjälpa företag att nå sina finansiella mål genom att tillhandahålla smarta och flexibla finansieringslösningar på ett enkelt och snabbt sätt. Därför gör Approva alltid en individuell bedömning, vilket innebär att räntan är olika beroende på just ditt bolag och dess kreditvärdighet. För nuvarande är räntan från 2%. När du sedan återbetalar på lånet betalar du alltid samma belopp varje månad.

  Snabba beslut och utbetalningar

  Det finns flera anledningar till varför man ska välja Approva Företagslån istället för en vanlig bank. Till exempel de snabba och enkla alternativ som långivaren erbjuder jämfört med storbankerna där man kan behöva vänta i veckor på både svar och pengar. När man signerat låneavtalet, så finns det möjlighet att få lånet på mellan 30 000 kr och 300 000 kr utbetalt direkt inom 15 minuter. En annan fördel med Approva är deras flexibla bedömning på kreditvärdighet då räntan sätts individuellt. Långivarens viktigaste ambition är att hjälpa alla typer av företagare att uppnå sina mål. Därför gör de allt de kan för att hitta en lösning som passar båda parter.

  Vårt omdöme om Approva

  Företagslångivaren har en tydlig affärsidé och produkt vilket gör att vi tror på den och kan rekommendera deras företagslån. Approva erbjuder tyvärr inte så höga lånebelopp. Därför kan vi speciellt rekommendera företagslånet till dig som inte behöver låna mer än 300 000 kr men som tycker att snabba utbetalningar är viktiga.

  Kom igång med din ansökan hos Approva Företagslån.

  Öppettider

  Måndag
  09:00 - 17:00
  Tisdag
  09:00 - 17:00
  Onsdag
  09:00 - 17:00
  Torsdag
  09:00 - 17:00
  Fredag
  09:00 - 17:00
  Lördag
  Stängt
  Söndag
  Stängt

  Bolagsfakta

  Företagsnamn
  Approva AB
  Org. nummer
  5591687693
  Adress
  Kvarnbäcksvägen 5
  134 63, Ingarö
  Telefon
  0736226924
  E-post
  info@approva.se

  Vanliga frågor om Approva Företagslån

  Ja, det sker en kreditupplysning hos Bisnode.
  Svenskregistrerat bolag (AB, enskild firma, handelsbolag)
  Ja, du har möjlighet att få pengarna utbetalda till ditt konto redan inom 15 minuter efter beviljat lån.
  Mellan 30 000 kr och 300 000 kr.