Vi har inget aktivt samarbete med Anyfin
och rekommenderar andra omstartslån istället.

Fördelar

Nackdelar

  • En kreditupplysning sker hos UC

Krav för att få låna hos Anyfin

  • Man måste vara folkbokförd i Sverige
  • Man måste vara minst 18 år gammal
  • Inkomstkravet är inte specificerat men det finns inget krav på särskild anställningsform
  • Man får inte ha haft betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna

Fota fakturan och skicka in hos Anyfin

För att ansöka om ett lån hos Anyfin är processen lite annorlunda jämfört med andra långivare – men mycket enklare. Du ansöker genom att ladda upp en bild eller en PDF på din senaste faktura på det lån du vill omfinansiera (alt. hämtar en faktura med hjälp av BankID). Efter att du skickat in kommer en kreditupplysning göras hos UC, därefter får du ett erbjudande som du kan acceptera med hjälp av BankID.

Med Anyfin-appen får du ännu mer koll på läget. Genom att ladda ner appen kan du enklare fota dina fakturor och komma igång fortare med att sänka dina månadskostnader. Dessutom får du påminnelser när det är dags att betala.

Anyfin har i genomsnitt sänkt räntekostnader med mer än 50%

Anyfin fungerar inte som en vanlig långivare, där man lånar pengar utan säkerhet, utan omfinansierar dina lån och krediter upp till 100 000 kr. Långivaren använder sig av en automatisk inläsningsfunktion som gör att de bara på några sekunder kan skanna din faktura och räkna ut vilken ränta som behövs för att sänka din månadskostnad.

Ett alternativ till ett samlingslån

Förutom att Anyfin jämför dina räntor, görs en individuell bedömning vilket innebär att räntorna blir individuella. Du har nu säkert fått tanken – varför inte ta ett vanligt samlingslån. Skillnaden mellan dessa ligger i den helautomatiska ansökningsprocessen. Denna process bidrar till att Anyfins kostnader går ner eftersom de inte behöver betala dyra handläggningstider som andra långivare behöver. Detta är just varför de lyckas sänka kostnaderna.

Kundservice och öppettider

Kundservice kan man nå via telefon, via e-post eller via messenger (Facebook) alla dagar i veckan. Tveka inte att kontakta deras kundtjänst om du har frågor eller funderingar. Det går att kontakta kundservice dygnet runt.

Vårt omdöme om Anyfin

Det är en unik långivare som vi verkligen kan rekommendera om du, som många andra, har alldeles för dyra låne- och kreditkostnader i månaden. Anyfin ger snabba besked och det är väldigt enkelt att ansöka, speciellt i deras egna app. Notera dock att företaget inte lånar ut pengar som en vanlig långivare utan omfinansierar krediter upp till 100 000 kr.

Anyfin

Hittar du inte det du söker? Se efter andra långivare