OKQ8 VISA är kreditkortet för dig som vill ha upp till 2% cashback bonus hos OKQ8, samtidigt som du fortfarande får bonus på många andra köp. Vidare får du 45 dagar räntefri kredit, och dessutom reseförsäkring. Sätter du in pengar på ditt tankkort får du en sparränta på 0,75%. Sist men inte minst finns det ingen årsavgift, du behöver alltså inte oroa dig för fasta kostnader. Sammanfattningsvis är OKQ8 VISA ett bra bonuskort för dig som tankar och handlar på OKQ8.

  • 0,3% i cashback på alla köp
  • Återbäring på drivmedel hos OKQ8
  • 0,75% sparränta
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
14,95 %
Effektiv ränta
17,52 %
Räntefria dagar
45 dagar
Åldersgräns
18 år
Valutapåslag
2,00 %
Uttagsavgift
3,00 % (min 35 kr)

OKQ8 Visa krav

  • Minst 18 år
  • Heltidsanställning
  • Inga betalningsanmärkningar
Ansök nu

45 dagars räntefri kredit med OKQ8 VISA tankkort

Med OKQ8 VISA tankkort får du upp till 45 dagars räntefri kredit på ditt kreditkort. Du har dessutom ingen årsavgift eller aviavgift. Högsta kredit som de ger är 100 000 kr. Däremot finns möjligheten att själv sätta in pengar på ditt OKQ8 VISA kort. En fördel med det är att du i så fall får 0,75% sparränta. Du kan således utöka summan du har att röra dig med, och dina egna pengar används alltid innan krediten på kortet börjar utnyttjas.

  • Ingen årsavgift
  • Upp till 2% i bonus

Som tidigare nämnts har du alltid 45 dagars räntefri kredit. Skulle du därefter inte vilja betala hela det fakturerade beloppet direkt kan du välja att betala längsta betalningsbelopp. Det är emellertid viktigt att påpeka att lägsta betalningsbelopp alltid motsvarar 5% av hela skulden.

Cashback bonus och fördelar med OKQ8 tankkort

Du får ca 2% i cashback bonus när du handlar med ditt tankkort på OKQ8. Det gäller exempelvis om du hyr en bil, vid biltvätt och dessutom när du handlar i butiken. Även när du tankar får du cashback med det här bonuskortet, emellertid beror bonusen på vilken typ av bensinstation du använder. Väljer du en obemannad bensinstation får du 5 öre / liter i bonus. Om du istället tankar på en bemannad bensinstation leder det till högre cashback; 20 öre / liter.

Andra bonusfördelar

Utöver bonusen som vi nämnde ovan får du även bonusfördelar på andra köp, som inte är hos OKQ8. Bonusen betalar de sedan ut en gång i kvartalet. Jämfört med köp hos OKQ8 är dock bonusen något mindre. Fördelen gäller dock inte vid köp på andra bensinstationer. Ytterligare gäller det inte för löp av lotter / spel, eller på finansiella institutioner.

OKQ8 VISA kreditkort reseförsäkring

Ska du ut och resa är det självklart fördelaktigt att betala resan med ett kreditkort. Väljer du OKQ8 VISA kreditkort får du nämligen en reseförsäkring. Försäkringen gäller självklart i hela världen, dock med undantag för länder där det är krig eller som avrådes att resa till. Samtidigt som resan försäkrar dig som kreditkortsinnehavare i upp till 60 dagar, gäller den även din familj. Alltså, din man/fru och dina barn under 23 år täcks också av försäkringen. Tilläggas kan även att det i försäkringen ingår avbeställningsskydd och ersättning för försenat bagage. Utöver reseförsäkringen finns inga andra försäkringar.

Vårt omdöme om OKQ8 VISA kreditkort

Sammantaget är OKQ8 VISA kreditkort perfekt för dig som handlar och tankar på OKQ8. Utöver bonusen finns även många andra fördelar, som exempelvis reseförsäkring. Kreditkortet är dessutom helt gratis. En nackdel är bristen på övriga försäkringar, såsom allriskförsäkring. Dessutom kommer kreditkortet med ett valutapåslag på 2%. Vi tycker dock sammanfattningsvis att det är ett bra kreditkort, när det används till rätt saker. Vill du ha bonus när du tankar och möjligheten att sätta in egna pengar på kortet, så är det OKQ8 VISA kreditkort perfekt för dig.

Öppettider

Måndag
08:30 - 16:00
Tisdag
08:30 - 16:00
Onsdag
08:30 - 16:00
Torsdag
08:30 - 16:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
OK-Q8 Bank AB
Org. nummer
556008-0441
Adress
Sveavägen 155
104 35, Stockholm
Telefon
08-506 80 000
E-post
-