45 dagars räntefri kredit med OKQ8 VISA tankkort

Med OKQ8 VISA tankkort får du upp till 45 dagars räntefri kredit på ditt kreditkort. Du har dessutom ingen årsavgift eller aviavgift. Högsta kredit som de ger är 100 000 kr. Däremot finns möjligheten att själv sätta in pengar på ditt OKQ8 VISA kort. En fördel med det är att du i så fall får 0,75% sparränta. Du kan således utöka summan du har att röra dig med, och dina egna pengar används alltid innan krediten på kortet börjar utnyttjas.

  • Ingen årsavgift
  • Upp till 2% i bonus

Som tidigare nämnts har du alltid 45 dagars räntefri kredit. Skulle du därefter inte vilja betala hela det fakturerade beloppet direkt kan du välja att betala längsta betalningsbelopp. Det är emellertid viktigt att påpeka att lägsta betalningsbelopp alltid motsvarar 5% av hela skulden.

Krav för OKQ8 VISA kreditkort

  • Lägsta ålder är 18 år
  • Godtar ej betalningsanmärkningar
  • Du får ej vara arbetslös

Cashback bonus och fördelar med OKQ8 tankkort

Du får ca 2% i cashback bonus när du handlar med ditt tankkort på OKQ8. Det gäller exempelvis om du hyr en bil, vid biltvätt och dessutom när du handlar i butiken. Även när du tankar får du cashback med det här bonuskortet, emellertid beror bonusen på vilken typ av bensinstation du använder. Väljer du en obemannad bensinstation får du 5 öre / liter i bonus. Om du istället tankar på en bemannad bensinstation leder det till högre cashback; 20 öre / liter.

Andra bonusfördelar

Utöver bonusen som vi nämnde ovan får du även bonusfördelar på andra köp, som inte är hos OKQ8. Bonusen betalar de sedan ut en gång i kvartalet. Jämfört med köp hos OKQ8 är dock bonusen något mindre. Fördelen gäller dock inte vid köp på andra bensinstationer. Ytterligare gäller det inte för löp av lotter / spel, eller på finansiella institutioner.

OKQ8 VISA kreditkort reseförsäkring

Ska du ut och resa är det självklart fördelaktigt att betala resan med ett kreditkort. Väljer du OKQ8 VISA kreditkort får du nämligen en reseförsäkring. Försäkringen gäller självklart i hela världen, dock med undantag för länder där det är krig eller som avrådes att resa till. Samtidigt som resan försäkrar dig som kreditkortsinnehavare i upp till 60 dagar, gäller den även din familj. Alltså, din man/fru och dina barn under 23 år täcks också av försäkringen. Tilläggas kan även att det i försäkringen ingår avbeställningsskydd och ersättning för försenat bagage. Utöver reseförsäkringen finns inga andra försäkringar.

Vårt omdöme om OKQ8 VISA kreditkort

Sammantaget är OKQ8 VISA kreditkort perfekt för dig som handlar och tankar på OKQ8. Utöver bonusen finns även många andra fördelar, som exempelvis reseförsäkring. Kreditkortet är dessutom helt gratis. En nackdel är bristen på övriga försäkringar, såsom allriskförsäkring. Dessutom kommer kreditkortet med ett valutapåslag på 2%. Vi tycker dock sammanfattningsvis att det är ett bra kreditkort, när det används till rätt saker. Vill du ha bonus när du tankar och möjligheten att sätta in egna pengar på kortet, så är det OKQ8 VISA kreditkort perfekt för dig.

OKQ8 VISA

Fakta om

OKQ8 VISA


Maxkredit 30 000 kr
Årskostnad 0 kr
Kreditränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Åldersgräns 18 år
Inkomstkrav Heltid (Individuellt)

Hittar du inte det du söker? Se efter andra kreditkort

Läs mer omEasyliving
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 13.95%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 195 kr


Läs mer omShell Mastercard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 18%
Räntefritt 1 månad
Årsavgift 0 kr


Läs mer omBank Norwegian
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 21.93%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omSupreme Card Gold
Maxkredit 150 000 kr
Ränta 12.36%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 245 kr


Maxkredit Ingen gräns
Ränta 25.00%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 1500 kr


Maxkredit 550 000 kr
Ränta 15.99%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omRevolut Metal
Maxkredit Ingen maxgräns
Ränta 0.00 kr
Räntefritt Ja
Årsavgift 1300 kr


Läs mer omEverydaycard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.80%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr