Kreditkortet Collector Easyliving är kortet som gör ditt liv lättare genom bra försäkringar, inget valutapåslag och räntefritt i upp till 56 dagar. Försäkringarna du får med Collector Easyliving är jämfört med många andra kreditkort mycket förmånliga. Men fördelarna slutar inte där, med bland annat en kreditgräns på upp till 100 000 kr och trots detta 56 dagar räntefritt lever det är kreditkortet upp till sitt namn.

  • Upp till 56 dagar räntefritt
  • Använd på över 30 miljoner inköpsställen
  • Reseförsäkring, allriskförsäkring och förlängd produktgaranti
Årsavgift
195 kr
Maxkredit
100 000 kr
Ränta
17,25 %
Effektiv ränta
17,25 %
Räntefria dagar
56 dagar
Åldersgräns
20 år
Valutapåslag
0 %
Uttagsavgift
3,00 % (min 45 kr)

Collector Easyliving krav

  • Minst 20 år
  • Månadsinkomst över 12 500 kr
  • Inga betalningsanmärkningar
Ansök nu

Kredit på ditt Collector Easyliving kreditkort

Med Collector Easyliving har du en räntefri period på upp till 56 dagar. Mastercard kortet har en årsavgift på 195 kr, men med den summan kommer många fördelar. Resultatet av årsavgiften blir ett kreditkort som är mycket omfattande, utan att det kommer med tilläggskostnader. I fråga om kreditgräns kan du ansöka om upp till 100 000 kr i kredit. När din faktura kommer bestämmer du sedan själv hur mycket du vill betala, dock minst 99 kr, alternativt 1/36-del av fakturerat belopp. Det ska dessutom tilläggas att ingen ränta tillkommer om du betalar hela beloppet direkt.

Bonus och försäkringsfördelar

Även om något bonusprogram inte finns kommer Collector Easyliving i gengäld med många anda fördelar. I synnerlighet vad gäller alla olika försäkringar som finns. Här urskiljer sig det här kreditkortet från mängden då det är tydligt att den gör allt för att leva upp till sitt namn.

Resefördelar

I likhet med många andra kreditkort ingår en komplett reseförsäkring och dessutom ett avbeställningsskydd när du väljer att betala din resa med kreditkortet. Utöver detta är självrisken 0 kr. Det finns dessutom ytterligare en stor fördel med kortet när du ska ut och resa. Med Collector Easyliving har du utöver ovan nämnda fördelar inget valutapåslag, och här urskiljer sig kreditkortet från mängden. Det gör att din resa således inte bara blir trygg, utan dessutom billigare. Du får på så sätt mer för dina pengar när du använder det här kreditkortet.

Försäkringsfördelar

Som tidigare nämnts ingår alltså både reseförsäkring och avbeställningsskydd, men lika viktigt är att nämna allriskförsäkringen. Ytterligare ingår även en evenemangsförsäkring och slutligen även en förlängd produktgaranti. Du får förlängd produktgaranti på vitvaror och hemelektronik. Vidare kan dessutom nämnas att du samtidigt har leveransgaranti vid shopping på internet. Det här är därmed slutligen ett av de tryggaste kreditkorten på marknaden.

Vårt omdöme av Collector Easyliving

Sammantaget är Collector Easyliving det perfekta kreditkortet för dig som reser mycket. Nackdelar med kortet är att det inte finns något bonusprogram eller rabattsystem. Men även utan dessa förmåner är Collector Easyliving ett bra kreditkort, som vi anser kommer med många fördela såsom omfattande försäkringar. När allt kommer omkring är bra försäkringar bland det viktigaste att ha i bagaget. Då kreditkortet inte har något valutapåslag, och dessutom kommer med en förlängd produktgaranti, gör kortet att både din semester och din resa blir mer ekonomisk och säker.

Öppettider

Måndag
10:00 - 16:00
Tisdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
Collector Bank AB
Org. nummer
556597-0513
Adress
Lilla Bommens Torg 11
411 04, Göteborg
Telefon
010-161 00 00
E-post
info@collectorbank.se