P.F.C. är appen som hjälper dig hålla koll på din ekonomi. Med appen får du dessutom ett gratis Mastercard kort helt utan årsavgift. Du kan således handla både i butik och online. Fördelarna med P.F.C.-kortet är många. Bland annat kan du direkt i appen se alla dina köp. Du kan dessutom frysa ditt kort och beställa ett nytt om du blivit av med det. En annan stor fördel är att det är väldigt säkert. Du loggar in med BankID och sätter in pengar direkt med Swish. Och skulle du avslutningsvis, mot all förmodan, har frågor finns kundtjänst direkt i appen och hjälper dig.

  • Säkert betallösning med BankID och Swish
  • Se ditt saldo och spärra kortet i appen
  • Ingen årsavgift
Årsavgift
0 kr
Maxkredit
0 kr
Ränta
0,00 %
Effektiv ränta
0,00 %
Räntefria dagar
0 dagar
Åldersgräns
18 år
Valutapåslag
0 %
Uttagsavgift
1,50 %

P.F.C. krav

  • Minst 18 år
  • Betalningsanmärkningar accepteras
Ansök nu

Debetkortet P.F.C. Mastercard

Med ditt P.F.C.-kort har du ingen kredit då detta egentligen inte är något kreditkort, utan ett debetkort. Kortet kommer dock med många fördelar som vanligtvis bara kreditkort erbjuder. Bäst av allt är P.F.C. Mastercard är ett helt gratis kort. Du har således ingen årsavgift. Du betalar dock 95 kr för ett ersättningskort om ditt skulle komma bort. I övrigt finns inga avgifter.

Typ av kort: Mastercard

Fördelar med P.F.C.-kort

Styrkan med P.F.C. är inte bara deras kort, utan också deras app. I appen kan du sköta hela din ekonomi, och få en bättre översikt. Det är dessutom lika säkert som att använda sig av vanliga banker. Alla insättningar sköter du med hjälp av Swish eller bankgiro. För att sedan komma in i appen måste du använda BankID. Precis på samma sätt som de ledande storbankerna i dag.

Resefördelar

Med P.F.C Mastercard har du gratis automatuttag upp till 3000 kr / månaden i hela världen. Det är således det perfekta kortet att ta med sig på resan. Om du skulle överstiga 3000 kr / månaden tillkommer en avgift på 1,5%. Den avgiften är dock betydligt lägre jämfört med många andra kort på marknaden idag. Ytterligare en fördel är att P.F.C. Mastercard inte har något valutapåslag. Det är Mastercards växlingskurs som gäller, och ingen mer avgift finns. Ditt P.F.C. kort kommer sammanfattningsvis att ge dig en billigare semester.

Vårt omdöme om P.F.C.-kortet

Sammanfattningsvis är P.F.C.-kortet perfekt för dig som vill ha bättre koll på din ekonomi. Med hjälp av appen får du en bra översikt över hur mycket du spenderar. I appen kan du dessutom sätta en budget så du får ännu bättre koll. Att resa med kortet är fördelaktigt då det är ett kort utan valutapåslag. Kortet är helt gratis och vi ser således ingen anledning till att inte ladda ner appen och testa P.F.C. nu.

Öppettider

Måndag
Stängt
Tisdag
Stängt
Onsdag
Stängt
Torsdag
Stängt
Fredag
Stängt
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
PFC Technology AB
Org. nummer
556851-3112
Adress
Hälsingegatan 47
113 31, Stockholm
Telefon
08-662 96 00
E-post
-