Förmåner och säkerhetsfördelar med Revolut Metal

Du har alltid koll på dina köp som du gör med Revolut Metal kreditkort genom deras app. I appen kan du bland annat se alla köp du gjort. Du kan även spärra ditt kort om du skulle tappa bort det, eller om ditt kort skulle bli stulet. Du kan dessutom enkelt beställa ett nytt kort i appen, direkt efter att du spärrat det.

Typ av kort: Mastercard

Cashback bonus

När du handlar med ditt Revolutkort får du dessutom cashback på dina köp. Detta är i synnerlighet lönsamt när du befinner dig utanför Europa, eftersom du då får cashback på hela 1%. Även inom Europa får du pengar tillbaka med ditt bonuskort, men då en någon mindre cashback på 0,1%.

Concierge Service & Lounge Access

På samma sätt som med många andra premiumkort får du med Revolut Metal tillgång till concierge service. Dessutom får du, via Revoluts samarbete med Lounge Key ,tillgång till massor med lounger på flygplatser runt om i världen.

Revolut Metal med många resefördelar

Det är emellertid resefördelarna som i synnerlighet är Revolutkortens styrka. Med Revolut Metal kan du göra gratis uttag, upp till 6000 kr i månaden. Dessutom har du inget valutapåslag. Det innebär att du inte behöver betala någon avgift när du handlar med ditt revolutkort utomlands. Detta är givetvis en stor fördel då många betalkort och kreditkort och betalkort på marknaden gör ett valutapåslag på 1–3% på alla dina köp.

Reseförsäkring

Med Revolut får du en global reseförsäkring. Försäkringen ger dig ersättning för försenat flyg och bagage, men även gratis global sjukvård.

Vårt omdöme om Revolut Metal

Revolut Metal är onekligen en nyhet på marknaden som verkligen tagit en plats med de stora aktörerna. Även om detta inte är något kreditkort kommer kortet i stor utsträckning med samma förmåner som de stora kreditkorten på marknaden. En nackdel med Revolut Metal är att det har en ganska stor årsavgift på 1300 kr / år. Den kostnaden är dock inte mycket större än för många andra premiumkort.

Avslutningsvis är med andra ord Revolut Metal absolut ett bra kort, framförallt för dig som reser mycket. Fördelarna finns i det faktum att de inte har något valutapåslag, du kan växla pengar direkt i appen och dessutom betalar du ingen avgift på kontantuttag upp till 6000 / kr i månaden. Vi rekommenderar även att du tittar närmare på Revoluts andra kort, Revolut Standard och Revolut Premium. Faktum är att de korten också kommer med många bra fördelar, och kan passa bättre dig som inte letar efter ett premiumkort.

 

Revolut Metal

Fakta om

Revolut Metal


Maxkredit -
Årskostnad 1300 kr
Kreditränta 0,00 kr
Räntefritt Ja
Åldersgräns 18 år
Inkomstkrav 0 kr
Valutapåslag 0 kr
Uttagsavgift 0 kr

Hittar du inte det du söker? Se efter andra kreditkort

Maxkredit Ingen gräns
Ränta 25.00%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 1500 kr


Läs mer omEurocard Platinum
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 10.5%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 1500 kr


Läs mer omBank Norwegian
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 21.93%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omOKQ8 VISA
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Maxkredit 550 000 kr
Ränta 15.99%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr


Maxkredit 100 000 kr
Ränta 24.2%
Räntefritt Upp till 50 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omEasycard
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 19%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 290 kr


Läs mer omEasyliving
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 13.95%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 0 kr


Kreditium samarbetar med Sveriges ledande banker och finansinstitut
Top