Om du behöver låna snabbt och smidigt och en lite mindre summa till ditt företag så är OPR Företagslån ett bra val. Långivaren erbjuder snabba och smidiga finansieringslösningar till företag, utan UC. Lånesumman som de erbjuder ligger mellan 30 000 kr och 500 000 kr med en återbetalningstid från 6 månader upp till 24 månader. Företagslånet från OPR vänder sig dessutom inte bara till småföretagare. Det spelar faktiskt ingen roll om ditt företag är stort eller litet, eller vilken bolagsform din firma har.

Lånebelopp, lägsta
30 000 kr
Lånebelopp, högsta
1 000 000 kr
Löptid
6 mån - 2 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Nej
Kräver säkerhet
Nej

Fördelar

  • Erbjuder ett företagslån utan UC
  • Inget krav på bolagets verksamhetstid
  • Snabba utbetalningar (ansökan och lån beviljat innan kl 17:00 på vardagar)

Nackdelar

  • Två personer behöver gå i borgen om lånet överskrider 200 000 kr
  • En god kreditvärdighet är ett krav
  • Hög effektiv ränta

Krav för att få ett lån hos OPR Företagslån

  • Företaget måste vara svenskt och vara registrerat hos bolagsverket
  • Företaget bör ha en god kreditvärdighet
  • Man måste klara en kreditupplysning hos Creditsafe

Låna till företaget hos OPR Företagslån

För att ansöka om ett företagslån hos OPR Företagslån går du enklast in på långivarens webbplats. Den person som ansöker om att låna pengar måste ha namnteckningsrätt i företaget. Hela ansökningsprocessen tar därefter bara några minuter med e-legitimation (så som BankID). I låneformuläret kommer du även behöva ange uppgifter om ditt företag. Det är information som faktureringsuppgifter och bankkonto samt kontaktuppgifter till samtliga ansvariga. När du skickat in din ansökan, så är den bindande. Om lånet blir beviljat har du snabbt pengarna på kontot. Utbetalningen kan du använda till vad du vill, då lånet är utan säkerhet.

Snabba utbetalningar direkt utan UC

Något som skiljer OPR Företagslån från andra långivare som erbjuder liknande lån är att det går väldigt snabbt att få pengarna, redan samma dag - om lånet blir beviljat. Om du ansöker om ett lån och får detta beviljat innan kl. 16.00 en vardag, överför långivaren pengarna direkt redan samma dag. Dock kräver det att du ansöker med din e-legitimation. Det tas heller ingen kreditupplysning hos UC utan istället sker kreditprövningen hos Creditsafe.

Vad kostar ett företagslån hos OPR Företagslån?

Hos OPR Företagslån betalar man ingen ränta utan istället en fast avgift. Denna avgift baserar sig på lånets storlek och dess löptid. Prissättningen är däremot öppen och tydlig på deras hemsida. Där kan du enkelt dra i ”reglagen” för att se exakt vad lånet kommer att kosta dig i slutändan.

Kundservice och öppettider

Kundservice hos låneförmedlaren når du via e-post och telefon. Notera att handläggningstiderna för låneansökningar är under följande öppettider måndag till fredag kl 07:00 - 17:00. Tveka inte att kontakta supporten för eventuella frågor. Telefonnumret hittar du också här på sidan.

Vårt omdöme om OPR Företagslån

Vi gillar OPR Företagslån, speciellt på grund av deras relativt låga krav. Alla företag är välkomna att ansöka och det spelar ingen roll om det är ett nytt eller gammalt företag. Alla storlekar och åldrar är välkomna. Det vi även gillar är OPRs snabba utbetalningar och att de använder sig av Creditsafe för kreditupplysning då detta ej påverkar framtida kreditomdömen hos andra aktörer.

Kom igång med din ansökan hos OPR Företagslån.

Öppettider

Måndag
07:00 - 17:00
Tisdag
07:00 - 17:00
Onsdag
07:00 - 17:00
Torsdag
07:00 - 17:00
Fredag
07:00 - 17:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Bolagsfakta

Företagsnamn
OPR-Finance AB
Org. nummer
5567077044
Adress
Kungsbroplan 1
112 27, Stockholm
Telefon
0850100660
E-post
kundservice@opr-foretagslan.se