Krav för att få låna hos OPR Företagslån

  • Företaget måste vara svenskt och vara registrerat hos bolagsverket
  • Företaget bör ha en god kreditvärdighet
  • Man måste klara en kreditupplysning hos Creditsafe

Fördelar och nackdelar med långivaren

Fördelar

  • Ingen kreditupplysning hos UC
  • Inget krav på bolagets verksamhetstid
  • Snabba utbetalningar (ansökan och lån beviljat innan kl 16.00 på vardagar)

Nackdelar

  • Två personer behöver gå i borgen om lånet överskrider 200 000 kr
  • En god kreditvärdighet är ett krav
  • Hög effektiv ränta

Låna till företaget hos OPR Företagslån

För att ansöka om ett företagslån hos OPR Företagslån går du enklast in på deras hemsida. Lånet måste ansökas av en person som har namnteckningsrätt i företaget. Hela ansökningsprocessen tar bara några minuter med e-legitimation (så som BankID). I låneformuläret kommer du behöva ange företagets uppgifter så som faktureringsuppgifter och bankkonto samt kontaktuppgifter till samtliga ansvariga. När du skickat in din ansökan så är den bindande och om lånet blir beviljat har du snabbt pengarna på kontot, vilka du kan använda till vad du vill då ingen säkerhet krävs.

Snabba utbetalningar

Något som skiljer OPR Företagslån från andra långivare som erbjuder liknande lån är att det går väldigt snabbt att få pengarna, redan samma dag – om lånet blir beviljat. Om du ansöker om ett lån och får detta beviljat innan kl. 16.00 en vardag, överförs pengarna redan samma dag. Dock krävs det att du ansöker med din e-legitimation. Det tas heller ingen kreditupplysning hos UC utan istället görs kreditupplysningen hos Creditsafe.

Vad kostar ett företagslån hos OPR Företagslån?

Hos OPR Företagslån betalar man ingen ränta utan istället en fast avgift. Denna avgift baseras på lånets storlek och dess löptid. Prissättningen är öppen och tydlig på deras hemsida. Där kan du enkelt dra i ”reglagen” för att se exakt vad lånet kommer att kosta dig i slutändan.

Kundservice och öppettider

Kundservice hos låneförmedlaren når du via e-post och telefon, notera att handläggningstiderna för låneansökningar är under följande öppettider:

Måndag – fredag: kl. 09.00 – kl. 16.00

Webbplats: opr-foretagslan.se
Telefon: 08 501 006 60
E-post: kundservice@opr-foretagslan.se
Chat: Nej

Vårt omdöme om OPR Företagslån

Vi gillar OPR Företagslån, speciellt på grund av deras relativt låga krav. Alla företag är välkomna att ansöka och det spelar ingen roll om det är ett nytt eller gammalt företag – alla storlekar och åldrar är välkomna. Det vi även gillar är deras snabba utbetalningar och att de använder sig av Creditsafe för kreditupplysning då detta ej påverkar framtida kreditomdömen hos andra aktörer.

OPR Företagslån

Hittar du inte det du söker? Se efter andra långivare

Kreditium samarbetar med Sveriges ledande banker och finansinstitut
Top