Kompar erbjuder en förmedlingstjänst för företagslån så att du slipper göra tidskrävande lånjämförelser för ditt företag. Här kan du låna upp till 10 miljoner kr i upp till 5 år till ditt företag och ansökan tar endast några minuter. Inom 24 timmar erhåller du erbjudanden från flera olika svenska kreditgivare.

Lånebelopp, lägsta
20 000 kr
Lånebelopp, högsta
1 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Nej
Kräver säkerhet
Nej
Anslutna banker
20

Fördelar

  • Låna upp till 5 miljoner kr
  • Personlig rådgivning – gratis
  • Du slipper fylla i massa låneansökningar

Nackdelar

  • Kreditupplysning hos uc (inte alltid)

Krav för att få ett lån hos Kompar Företagslån

  • Bolagsform: Enskild firma, AB, HB, KB
  • Omsättning bedöms individuellt
  • Verksamhetshistorik bedöms individuellt

Att ansöka om företagslån hos Kompar

När du ansöker om ett företagslån hos Kompar gör du detta via deras hemsida. Du fyller först i en kort ansökan med dina kontaktuppgifter och information om lånebehovet mellan 20 000 kr och 10 000 000 kr. Att fylla i denna ansökan tar mindre än 2 minuter att fylla i. Därefter skickar Kompar in låneansökningar baserat på dina uppgifter till de långivare de samarbetar med. Företagslånet är med eller utan UC och du verifierar dig med BankID. Du kan också välja att de använder Creditsafe eller Bisnode istället för att gör en kredituppysning. Inom 24 timmar återkommer de till Kompar Företagslån med erbjudanden varpå de tar kontakt med dig för att presentera erbjudandena. Därefter är det ditt val, om du vill gå vidare med låna pengar eller inte. Dock finns Kompars rådgivare med i hela processen för att stödja och svara på frågor. Om du väljer att gå vidare med ett lån kan du få utbetalningen redan om 24 timmar.

Skräddarsydda lösningar – spara tid och väx ditt bolag

Då Kompar utvärderar flera finansieringsformer kan de hitta bästa lösningen för just ditt företag beroende på vilken verksamhet du driver och i vilket skede det befinner sig i. Rådgivarna hos förmedlaren kollar på allt från vilken bransch du är i, resultat- och balansräkning etc. När du använder dig av Kompars tjänst slipper du de långdragna processerna om du själv skulle gjort det. Du sparar tid, kan fokusera på affärerna och på att växa ditt företag. Dessutom är Kompar så pass erfarna inom just företagslån. Detta gör att du i stort sett aldrig behöver komplettera med någonting.

Räntan beror på ditt företags situation och vilka andra villkor du föredrar. Då Kompar tar i flera erbjudanden från flera långivare samtidigt kan du enkelt se vilket lån som har lägst ränta. Alla bolag är välkomna att ansöka om ett företagslån, så som aktiebolag, enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag etc. oavsett storlek eller ålder.

Kundservice och öppettider

Kompars kundservice når du enklast via ett e-post eller via telefon. Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar eller frågor. Öppettiderna som gäller är vardagar mellan kl. 08:00 – 17:00. Under lördag och söndag har förmedlaren stängt.

Vårt omdöme om Kompar

I dagsläget inkluderar Kompar lånejämförelse med 20 olika banker och långivare, till exempel Froda, Ferratum Business och Qred. Om man är ute efter ett företagslån med bra villkor men har svårt att välja långivare eller vilket lån man ska ta, så kan vi starkt rekommendera Kompar Företagslån. Inte nog med att man slipper jämföra lån, man får även en rådgivare helt gratis.

Kom igång med din ansökan hos Kompar Företagslån.

Öppettider

Måndag
00:00 - 24:00
Tisdag
00:00 - 24:00
Onsdag
00:00 - 24:00
Torsdag
00:00 - 24:00
Fredag
00:00 - 24:00
Lördag
00:00 - 24:00
Söndag
00:00 - 24:00

Bolagsfakta

Företagsnamn
138an Group AB
Org. nummer
5591574784
Adress
Drottninggatan 97
113 60, Stockholm
Telefon
010 195 68 33
E-post
info@kompar.se

Vanliga frågor om Kompar Företagslån

Alla oavsett företag eller ålder. Aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag, kommanditbolag etc.
Nej, om du önskar att förmedlaren inte tar en uc, så kan de använda alternativa kreditupplysningsföretag som Creditsafe och Bisnode.
Räntan är individuell och partners till Kompar bestämmer vilken det blir. Du väljer sedan vilket erbjudande du vill ta.