Andra alternativ

Capcito
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
15 000 000 kr
Löptid
6 mån - 4 år
Krav, ålder
4 mån
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Creddo Företagslån
Lånebelopp, lägsta
10 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Nej
Ponture Företagslån
Lånebelopp, lägsta
100 000 kr
Lånebelopp, högsta
10 000 000 kr
Löptid
3 mån - 5 år
Krav, ålder
0
Krav, omsättning
0
Personlig borgen
Ja
Kräver säkerhet
Ja

Fördelar

  Nackdelar

   Krav för att få ett lån hos Aros Kapital

   • Aktiebolag eller enskild firma
   • Aktiebolag måste visa ett årsbokslut.
   • Kräver personlig borgen

   Låna upp till en miljon hos Aros Kapital

   Aros Kapital erbjuder e-lån för företag på mellan 30 000 kr och 1 000 000 kr. Fördelarna med ett mindre e-lån är att ansökan är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att gå till långivarens webbplats och skicka in en ansökan med vald lånesumma och låneperiod mellan 1 år och 3 år. Du får svar direkt och även besked i samband med det. Därefter godkänner du det enkelt med hjälp av BankID. Avslutningsvis betalar de pengar ut till ditt konto inom 24 timmar efter det att du signerat ditt lån.

   Innan du tar ett lån är det viktigt att fundera över hur du ska använda pengarna. Alltså, huruvida lånet faktiskt kommer att generera mer kapital till din verksamhet. Aros Kapital hjälper dig gärna med vägledning om du behöver stöd i din låneansökan.

   Företagslån

   Skulle du behöva ett större lån finns även den möjligheten. Även om du bara kan låna upp till 1 000 000 kr via e-lån erbjuder företaget också större lån. Eftersom du inte kan ansökan om den typen av lån på hemsidan måste du emellertid kontakta Aros Kapital direkt. Tillfällen då du kan behöver ett företagslån är om du exempelvis ska göra en stor investering. Det kan bland annat vara om du ska utveckla din produkt, eller gå in i en ny marknad. Även företagslånen, liksom e-lånen, kräver en säkerhet. Långivaren accepterar det mesta, som exempelvis pantbrev i fastighet eller liknande som säkerhet.

   Utbetalning, kundservice och öppettider

   Som tidigare nämnt kan du med e-lån hos Aros Kapital räkna med att ha din pengarna på kontot inom 24 timmar. Vidare vad gäller större företagslån beror det helt på hur stort till lån är. Det är dock lätt att ta reda på eftersom kundtjänst också är tillgänglig via telefon och email. Du kan även hitta kontaktinformation till alla som jobbar på företagget på webbplatsen. På så vis kan du direkt prata med rätt person.

   Vårt omdöme om Aros Kapital

   Sammanfattningsvis tycker vi att Aros Kapital är ett perfekt alternativ för små och medelstora företag som behöver låna pengar. Deras e-lån är mycket smidigt att använda. En stor fördel med e-lånen är att du får pengarna utbetalt på 24 timmar. Det finns även några nackdelar med långivaren. Dels så kräver de att en person går i borgen för lånet. Vidare kommer de även att göra en kreditupplysning via UC. Har du dock ett välfungerande företag ska inget av detta vara ett problem. Då kommer du klara en UC och dessutom kan du känna dig trygg att hitta någon som går i borgen för företagetslånet. För ett stabilt företag som behöver pengar för att växa och bli större är således Aros Kapital ett bra alternativ.

   Öppettider

   Måndag
   09:00 - 16:00
   Tisdag
   09:00 - 16:00
   Onsdag
   09:00 - 16:00
   Torsdag
   09:00 - 16:00
   Fredag
   09:00 - 16:00
   Lördag
   Stängt
   Söndag
   Stängt

   Bolagsfakta

   Företagsnamn
   Aros Kapital AB
   Org. nummer
   5566693130
   Adress
   Johan på Gårdas Gata 5A
   412 50, Göteborg
   Telefon
   031 83 36 70
   E-post
   info@aroskapital.se

   Vanliga frågor om Aros Kapital

   Ja, det sker en kreditupplysning hos UC på dig och företaget.
   Precis det du behöver för ditt företag. Bland annat orderfinansiering, fastighetsfinansiering, bolagsförvärv, nyanställningar eller uppbyggnad av lagersaldo.
   Det tar ca 1 bankdag att få lånet utbetalt.