Okända sms lån

Att hitta nya, okända sms lån och långivare, är inte alltid lätt. Däremot kan det vara fördelaktigt om du kommer över ett okänt lån. Det finns många nya långivare där ute som erbjuder lån utan uc. Vidare kan du även hitta okända lån som även personer med betalningsanmärkningar kan ta. Således kan det vara bra att leta efter okända långivare när du ska ta ett snabblån eller smslån. Alla kan hamna i en situation där man behöver dryga ut kassan. Det kan exempelvis vara om bilen går sönder, eller om du är på semester och reskassan har tagit slut. Då är det bra att det finns okända lån som även du med betalningsanmärkningar kan få. Dessutom kan du hitta nya långivare som beviljar lån utan ränta.

Jämför 5 okända sms lån

Faktaruta om Ferratum
Ferratum
Belopp
1 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
48,93 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
21 år
Faktaruta om Credifi
Credifi
Belopp
2 000 - 50 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
129,59 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Loanstep
Belopp
3 000 - 25 000 kr
Löptid
5 mån - 2 år
Effektiv ränta
29,50 - 1 117,00 %
Direktutbetalning
Direkt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Klara lån
Klara lån
Belopp
2 000 - 150 000 kr
Löptid
1 - 8 år
Effektiv ränta
8,57 - 236,00 %
Anslutna banker
10
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras
Åldersgräns
18 år
Faktaruta om Lumify
Lumify
Belopp
2 000 - 70 000 kr
Löptid
3 mån - 8 år
Effektiv ränta
129,59 %
Direktutbetalning
Dygnet runt
Utan UC
Ja
Betalningsanmärkning
Accepteras inte
Åldersgräns
18 år
Sidan innehåller annonslänkar

Okända smslån

Känner du redan till alla vanliga lån och är på jakt efter ett nya och okända sms lån så är vi här för att hjälpa till. Det kanske är så att du har ansökt om ett lån och blivit nekad och därför vill hitta ett annat lån, eller att du helt enkelt vill ta reda på om det finns någon lite mindre känd långivare att ansöka hos istället.

Eftersom antalet långivare i Sverige är stort så finns det många lån som du aldrig har hört talas om. Det finns i huvudsak två anledningar till det: lånet är helt nytt eller långivaren har inte satsat så mycket på marknadsföring och reklam, och det är därför få som känner till dem.

Då mer okända långivare behöver locka kunder kan det ibland vara fördelaktigt att låna genom just dem. Det kan vara som så att de kör någon viss kampanj där de erbjuder räntefritt lån en viss period, att de beviljar fler låneansökningar (har en högre beviljandegrad) eller helt enkelt har lägre ränta på sina lån.

Okända långivare som klickats på mest i december 2022

Krav för att ansöka om lån hos en okänd långivare:

 • Ålder

  Minst 18 år gammal

 • Medborgare

  Svensk medborgare folkbokförd i Sverige

 • Inkomst

  Ha en deklarerad inkomst (även låg inkomst är OK, behöver inte ha fast anställning)

 • Skulder

  Ingen skuld hos Kronofogden (betalningsanmärkning kan vara ok)

 • Mobilt BankID

  Kunna signera låneavtal med BankID

Okända sms lån utan uc

De flesta mindre kända smslån är utan uc. Många kreditupplysningar hos uc är något som kan påverka din kreditvärdighet. Således vill du undvika en UC i den mån det är möjligt. Det finns många okända sms lån som erbjuder mikrolån och lån utan uc. Istället använder sig dessa långivare av andra kreditupplysningsföretag som exempelvis Bisnode och Creditsafe.

Med okända sms lån kan du alltså se till att din kreditvärdighet inte påverkas när du tar ett sms lån i och med att ingen kreditprövning hos uc görs. Om du bara behöver ta ett mikrolån, alltså låna en mindre summan pengar, kan således en okänd långivare vara ett bra alternativ.

På Kreditium listar vi och jämför ALLA långivare - du hittar därför både kända och okända lån hos oss.

Direkt utbetalning dygnet runt hos okända långivare

Använder du en långivare som använder Creditsafe eller Bisnode, så har du i många fall också möjlighet att få pengarna utbetalda direkt till kontot. Det kan ske redan samma dag och även dygnet runt.

Titta då efter om långivaren har direkt utbetalning till samma storbank som du har konto hos. Det kan till exempel vara Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank eller SEB. Vissa långivare betalar till och med ut pengarna 10 - 15 minuter efter att din ansökan blivit godkänd.

Nya okända långivare som erbjuder räntefria sms lån

Det kommer hela tiden nya okända långivare på marknaden som erbjuder både snabblån och kontokrediter. Med dessa okända sms lån kan du i vissa fall låna pengar utan ränta, upp till 30 dagar räntefritt. Det är alltså således lån som är i princip gratis. Du har även 14 dagars ångerrätt när du ansöker om blancolån, betalar du tillbaka ditt lån inom den perioden behöver du bara betala ränta för just dom dagarna, eventuella avgifter och andra kostnader behöver du inte betala.

Därför det viktigt att även leta efter okända långivare när du ska ta lån. Med en mindre känd långivare kan ditt lån bli mycket billigare än vad det annars hade varit. Tycker du att de snabblån och kontokredit som du känner till har för hög ränta kan du vända dig till ett mer okänt lån för att se om du kan få bättre ränta och villkor.

Eftersom nya mindre kända lån behöver synas på olika sätt kan de i vissa fall just erbjuda räntefria lån en viss tid eller en bättre ränta, som ett sätt att få nya kunder. Det är alltså ytterligare en anledning att leta efter mer okända lån.

Okända långivare som godtar betalningsanmärkning

När du letar efter okända sms lån med betalningsanmärkningar kan det vara svårt att hitta en kreditgivare som beviljar din låneansökan. Vi rekommenderar att du vänder dig till en okänd långivare som godtar betalningsanmärkningar.

Nya mindre kända långivare på marknaden är dessutom mer benägna att bevilja ditt lån. Men glöm inte heller att många etablerade aktörer också har möjlighet att låna dig pengar. Så det behöver inte alltid vara att mindre kända långivare kommer att garantera dig ett lån. Då kan det vara en bra idé att gå till en känd aktör istället.

Vanliga frågor om Okända sms lån

Ja, många mindre kända lånegivare kan betala ut pengar redan samma dag, eller nästkommande bankdag.
Vi har med både kända och okända långivare i vår jämförelse här på Kreditium, du kan hitta nya långivare som du säkert inte har hört talas om innan.
Ja, faktum är att många lite mindre kända långivare använder sig av andra upplysningsföretag än uc, exempelvis Bisnode och Creditsafe istället. Det är enkelt att hitta okända lån utan uc.
Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Senast uppdaterad 12/2/2022

Mattias är ansvarig utgivare på Kreditium.se sedan 2019. Mattias har en bakgrund inom kundservice på en av Sveriges storbanker och en högskoleutbildning inom ekonomi.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få tips, erbjudanden och mycket mer direkt på mailen.

Genom att registrera dig accepterar du vår integritetspolicy.