Vi har inget aktivt samarbete med Tessin
och rekommenderar andra lån istället.

Sök finansiering via Tessin

Om du söker finansiering för större fastighetsprojekt kan du använda dig av Tessin. Hos låneförmedlaren kan du på så sätt söka finansiering för ditt projekt via crowdfunding. Det innebär att privatpersoner, vanligtvis upp till 200 personer, går in och lånar ut pengar. Du betalar sedan ränta för lånet till dessa personer. Finansieringen hos Tessin kan du givetvis kombinera med ett banklån, men kan även fungera som det enda finansiella stödet för projektet.

Större fastighetsprojekt kan bli väldigt dyra, således kan du behöva en stor budget för att finansiera det. Exempel på byggprojekt kan vara större renoveringar, utvecklingsprojekt eller brygglån. Brygglån innebär att du låna ut pengarna som används till dess att annan finansiering har kommit på plats.

Crowdfunding för fastighetspprojekt via Tessin

Är du intresserad av crowdfunding för fastighetsprojekt, och vill dessutom slippa avgifter och mellanhänder är Tessin ett bra alternativ. Processen är mycket enkel och förmedlaren hjälper dig hela vägen. Först går du in på deras hemsida. Där hittar du en mängd olika projekt som du kan välja mellan. Vidare när du gjort ditt val måste du också välja hur mycket pengar du vill investera i verksamheten. Sedan håller Tessin koll på allt åt dig. Du får löpande information om alla fastighetsprojekt som du valt att investera i. Vad gäller själva avkastningen skapas den genom återbetalning av lån jämte ränta.

  • Seniorlån: Ränta 6 – 9%
  • Juniorlån: Ränta 7 – 10%

Utbetalning, kundservice och öppettider

Utbetalning av finansieringen är helt beroende av huruvida du får långivare. Således kan Tessin inte garantera någon tid för din utbetalning av lånet. Som långivare kommer du löpande att få pengar utbetalt i form av ränta. Om du har frågor kan du kontakta Tessins kundtjänst både via telefon och email. Deras öppettider är 09.30 – 11.30 och 13.00 – 16.00.

Vårt omdöme om Tessin

Att låna pengarna av privatpersoner via Tessin kan vara ett perfekt alternativ för dig som inte vill eller kan låna pengar via banken. En stor fördel med förmedlaren är deras enkla webbplats där du smidigt kan undersöka olika projekt. Det gör det lättare för dig som projektägare, och låntagare, att hitta långivare.

Tessin

Tessin finns hos 1 låneförmedlare

Långivaren är ansluten till samtliga låneförmedlare nedan och vi rekommenderar att du går via en av dem. Genom att ansöka via en förmedlare får du ett erbjudande från flera banker. Det gör att du kan välja det lån med bäst ränta och villkor.

Faktaruta om Fakturino

Belopp 10000 - 60000000 kr
Utbetalning 0 - 1 bankdagar
Utan UC Nej
Betalningsanm. Ok Nej
Löptid 1 mån - 5 år
Antal långivare 20 st
Ränta* Beror på bank
Åldersgräns 18 år
Startavgift 0 kr
Öppettider Stängt till 08:00


Hittar du inte det du söker? Se efter andra långivare