Krav för att få låna hos Easycredit

  • Man måste vara 18 år gammal
  • Inkomstkravet är att man har någon form av inkomst
  • Man måste inneha BankID eller mobilt BankID
  • Man får inte ha skuld hos Kronofogden

Fördelar och nackdelar med långivaren

Fördelar

Nackdelar

  • Uttagsavgift om 295 kr per uttag

Kontokredit med individuell ränta hos Easycredit

Ansökan om Easycredits kreditlån gör du väldigt enkelt på deras webbplats. Direkt på startsidan finns det ett reglage som du kan dra i. Samtidigt som du gör detta kan du se ”lägst att betala / månad”. När du sedan valt kreditgräns klickar du på ”ansök gratis”. Därefter kommer du vidare till ett formulär där du behöver fylla i nödvändiga uppgifter. Slutligen när allting ifyllt och du har signerat med BankID, så gör långivaren en kreditupplysning på dig. Fördelen är att Easycredit inte använder UC, utan istället använder sig av Creditsafe. Detta är alltid en fördel för dig som låntagare då du i stort sett blir anonym i låneansökan.

Räntan som Easycredit erbjuder är individuell. Månadsräntan som de erbjuder just nu är från 1,24% till 1,91%. Effektiva räntan är från 28,7% – 29,3%.

Låna pengar på helgen – utbetalning inom 1 timme

Hos Easycredit är det fullt möjligt att ansöka om ett helglån och samtidigt få utbetalningen gjord inom 1 timme. Pengarna har du också inom 1 timme om du ansöker på en vardag, men det finns några saker du ska tänka på. För att få en direkt utbetalning krävs det att du har ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken. Däremot om du inte har ett bankkonto hos någon av dessa banker, så får du pengarna på kontot samma vardag om lånet blir beviljat före kl 13:30. Men om lånet blivit beviljat efter kl 13:00 får du pengarna nästkommande bankdag.

Kundservice och öppettider

Kundservice når du via telefon, e-post eller via live chatt på webbplatsen, alla dagar i veckan – även på helger. Samtidigt tveka inte att kontakta deras kundtjänst om du har frågor eller funderingar.

Öppettiderna som gäller är:

Måndag – 07:00 – 21:00
Tisdag – 07:00 – 21:00
Onsdag – 07:00 – 21:00
Torsdag – 07:00 – 21:00
Fredag – 07:00 – 21:00
Lördag – 10:00 – 18:00
Söndag – 10:00 – 18:00

Webbplats: easycredit.se
E-post: kundtjanst@easycredit.se
Telefon: 08 212 212
Chatt: Ja

Vårt omdöme om Easycredit

Om man är ute efter en flexibel kontokredit som man dessutom behöver snabbt, då är Easycredit att rekommendera. De är extremt snabba med både besked och utbetalningar, även på lördagar och söndagar. Man är alltid anonym när man ansöker hos Easycredit då de använder Creditsafe för kreditupplysning istället för UC. Ytterligare en fördel med långivaren är att man kan ha flera betalningsanmärkningar utan att detta påverkar låneansökan.

Easycredit

Hittar du inte det du söker? Se efter andra långivare

Top