60 dagar räntefritt med Supreme Card Gold

Jämfört med många andra kreditkort har Supreme Card Gold en mycket förmånlig räntefri period, på upp till 60 dagar räntefritt. När du sedan ska göra din återbetalning väljer du självklart själv hur stor del av summan du vill betala. Du måste emellertid betala minst 5% av de fakturerade beloppet. Delbetalningsfördelarna är att du vid enstaka köp kan välja att dela upp din betalning på 6 månader räntefritt. Dock tillkommer en uppläggningsavgift och en aviavgift, men den här typen av delbetalning kan trots detta bli ett betydligt billigare alternativ. Räntefördelarna fungerar precis på samma sätt som flertalet andra betalkort där du kan sätta in pengar på ditt kort. I motsats till många andra kreditkort har du dock här fördelen av en hög inlåningsränta på 0,90%. Således är det därmed ett fördelaktigt alternativ att sätt in pengar här.

Krav för Supreme Card Gold Mastercard

  • Måste vara minst 18 år
  • Godtar inte betalningsanmärkningar
  • Måste ha en inkomst (ej arbetslös)

Bonuskort med fördelar

Bonusprogrammet är nog det mest fördelaktiga med Supreme Card Gold. Som vi tidigare nämnde får du med det här kreditkortet bonus på nästan allt du gör. Exempelvis när du betalar räknar med kortet, eller när du gör ett kontantuttag. Dessutom får du givetvis bonuspoäng på alla dina inköp som du gör med kortet. Du får 0,50% av köpesumman i poäng. Poängen kan därefter användas i Supremes poängbutik. I butiken hittar du bland annat upplevelser, resor och olika produkter.

Välkomstpresenten är att du får 10 000 poäng (värde 100 kr) på ditt första köp med ditt bonuskort.

Andra fördelar

Trygghet är viktigt och därför kan du med kortet välja att få ett SMS-kvitto som de skickar när du gör köp på över 500 kr. Du kan även göra kontaktlösa betalningar med hjälp av appen Loyo Pay. Resultatet blir därmed ett enkelt och tryggt kreditkort.

Reseförsäkring

Ska du utomlands finns det all anledning att betala resan med ett kreditkort för resor. Detta på grund av att du får en kompletterande reseförsäkring när du väljer att använda Supreme Card Gold. Viktigt är dock att påpeka att det är en kompletterande försäkring, den ska alltså inte användas istället för den reseförsäkring som ingår i din hemförsäkring. På samma sätt som med många andra reseförsäkringar ingår även exempelvis avbeställningsskydd, ersättning för försenat bagage och självriskreducering. Utöver reseförsäkringen finns inga andra försäkringar.

Vårt omdöme om Supreme Card Gold

Fördelarna med det här kreditkortet är framförallt bonussystemet. Även den långa räntefria perioden på 60 dagar, och möjligheterna till delbetalningar är ett stort plus. Nackdelar finns också, exempelvis den i jämförelse höga årsavgiften på 245 kr, och valutapåslaget på 1,97%. Kortet är inte rätt betalkort för dig som vill använda det i syfte att resa eller få fördelar vad gäller försäkringar. Om du däremot vill ha ett kreditkort med bra bonussystem och bra återbetalningsalternativ är Supreme Card Gold ett alternativ för dig.

Resurs Bank AB
Box 222 09, 250 24 Helsingborg
0771 11 22 33
kundservice@resurs.se
https://www.resursbank.se/

Allabolag.se
Finansinspektionen
Hitta.se
LinkedIn

 

Supreme Card Gold

Fakta om

Supreme Card Gold


Maxkredit 150 000 kr
Kreditränta 12.36%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Åldersgräns 18 år
Inkomstkrav Fast inkomst

Hittar du inte det du söker? Se efter andra kreditkort

Läs mer omShell Mastercard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 18%
Räntefritt 1 månad
Årsavgift 0 kr


Maxkredit Ingen gräns
Ränta 25.00%
Räntefritt Upp till 60 dagar
Årsavgift 1500 kr


Läs mer omEurocard Platinum
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 10.5%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 1500 kr


Läs mer omOKQ8 VISA
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 14.25%
Räntefritt Upp till 45 dagar
Årsavgift 0 kr


Läs mer omP.F.C.
Maxkredit Ingen kredit
Ränta -
Räntefritt
Årsavgift 0 kr


Läs mer omEasycard
Maxkredit 30 000 kr
Ränta 19%
Räntefritt Upp till 56 dagar
Årsavgift 290 kr


Läs mer omMoreGolf Mastercard
Maxkredit 160 000 kr
Ränta 15.39%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift


Läs mer omEverydaycard
Maxkredit 100 000 kr
Ränta 9.80%
Räntefritt Upp till 55 dagar
Årsavgift 0 kr